Πυροβολισμοί στα Κάτω Πατήσια: Ο Τάκης Θεοδωρικάκος και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. επισκέφθηκαν τους τραυματίες αστυνομικούς

«Έσωσαν με αυτοθυσία τους πολίτες, τραυματίστηκαν και οι δυο, ευτυχώς ελαφρά»

by Times Newsroom

Στο 401ΓΣΝΑ βρέθηκαν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας το βράδυ του Σαββάτου (2/7) προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό των αστυνομικών που τραυματίστηκαν από τα πυρά κακοποιού στους Αγίους Αναργύρους.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος προχώρησε και σε σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την οποία συνόδευσε με δύο φωτογραφίες. Να σημειώσουμε ότι οι δύο αστυνομικοί δεν διατρέχουν κίνδυνο για τη ζωή τους, ωστόσο, θα παραμείνουν για νοσηλεία και εξετάσεις στις επόμενες μέρες.

Η ανάρτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη

«Δυο αστυνομικοί αντιμετώπισαν στα Πατήσια κακοποιούς που αντάλλασσαν πυροβολισμούς, ο ένας κακοποιός νεκρός. Έσωσαν με αυτοθυσία τους πολίτες, τραυματίστηκαν και οι δυο, ευτυχώς ελαφρά. Είμαστε στο 401 μαζί με τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ και ενημερωθήκαμε από τους γιατρούς. Όλα θα πάνε καλά» έγραψε στο Twitter.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή