Qatargate: Παραμένει στη φυλακή η Εύα Καϊλή

Aναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της Εισαγγελίας.

by Times Newsroom

Να παραμείνει η Εύα Καϊλή στη φυλακή για ακόμα δύο μήνες αποφάσισε το προδικαστικό συμβούλιο των Βρυξελλών για την υπόθεση του Qatargate, μετά την ολοκλήρωση της ακρόασης της.

Υπό κράτηση παραμένει και ο Αντόνιο Παντσέρι, όπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΤ, ενώ ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό τι θα γίνει με τον έτερο ευρωβουλευτή Μαρκ Ταραμπέλα. Ωστόσο, αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της εισαγγελίας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν υπάρχουν νέα στοιχεία για την Εύα Καϊλή, όπως είπαν οι συνήγοροι υπεράσπισής της. Κατά την ακρόαση, πρώτα τοποθετήθηκε για 10 λεπτά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, πάνω από 40 λεπτά ο Sven Mary, ενώ ζήτησε και η Εύα Καϊλή να παρέμβει. Mάλιστα, η ίδια φέρεται να υποστήριξε ότι η εμπλοκή της έχει στοιχίσει τόσο στην καριέρα της όσο και την προσωπική της ζωή.

Advertisement
«Θα ζητήσουμε να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, μια επιλογή είναι και το βραχιολάκι. Το θέμα της κράτησης της Εύας Καϊλή είναι μια δύσκολη κατάσταση επειδή είναι μητέρα ενός παιδιού 24 μηνών και πιστεύω ότι θα πρέπει να είναι στο σπίτι με το παιδί της», δήλωσε ο συνήγορός της Sven Mary, πριν τη διαδικασία, σημειώνοντας παράλληλα ότι δεν υπάρχει πιθανότητα η ίδια να φύγει από τη χώρα, ούτε να αλλοιώσει στοιχεία.

Ο έτερος συνήγορος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος είπε ότι η κα Καϊλή δεν πρόκειται να παραδεχθεί πράξεις τις οποίες δεν έχει κάνει, ενώ εξαπέλυσε και επίθεση και κατά του Ιταλού ευρωβουλευτή Αντόνιο Παντσέρι, ο οποίος έχει καταλήξει σε συμφωνία με τις βελγικές αρχές, λέγοντας πως είναι «ικανός να κατηγορήσει μέχρι και τον πάπα της Ρώμης».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή