“Hasta la vista, baby”: Πανηγυρική τελευταία ομιλία Τζόνσον στη Βουλή των Κοινοτήτων

Έγινε αντικείμενο χειροκροτημάτων από τους βουλευτές του, πολλοί από τους οποίους τον είχαν σπρώξει σε παραίτηση μόλις πριν από δύο εβδομάδες

by Times Newsroom

Ο Μπόρις Τζόνσον υπέγραψε την τελευταία του εμφάνιση ως πρωθυπουργός στη Βουλή των Κοινοτήτων του Ηνωμένου Βασιλείου, καταχειροκροτούμενος και με τη διάσημη ατάκα “Hasta la vista, baby”, του Terminator 2.

Ο κ. Τζόνσον έδωσε συμβουλές στον διάδοχό του και δήλωσε πως νιώθει ότι η αποστολή του έχει «σε μεγάλο βαθμό εκπληρωθεί».

Μείνετε κοντά στους Αμερικάνους, υποστηρίξτε τους Ουκρανούς, μειώστε τους φόρους, απορρυθμίστε όπου είναι δυνατόν και «επικεντρωθείτε στον δρόμο μπροστά, αλλά πάντα να θυμάστε να ελέγχετε τον πίσω καθρέφτη», είπε ο Τζόνσον.

Οι δηλώσεις είχαν στόχο να διαμορφώσουν τις σκέψεις του Ρίσι Σουνάκ, της Πένι Μορντόντ και της Λιζ Τρας καθώς σκοπεύουν να τον αντικαταστήσουν τις επόμενες εβδομάδες στην ηγεσία του κυβερνώντος Συντηρητικού Κόμματος και του έθνους.

Ενώ ο Τζόνσον θα παραμείνει στη θέση του μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν θα εκλεγεί ο διάδοχός του, η Τετάρτη ήταν η τελευταία φορά που θα πρέπει να απαντήσει σε ερωτήσεις μελών του κοινοβουλίου ως πρωθυπουργός.

Τα τελευταία του λόγια — «hasta la vista, μωρό μου» — έγιναν αντικείμενο χειροκροτημάτων από τους βουλευτές του, πολλοί από τους οποίους τον είχαν σπρώξει σε παραίτηση μόλις πριν από δύο εβδομάδες.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com