Ράδιο Αρβύλα – Οργή στο Twitter για την αποποίηση ευθυνών από τον Κανάκη και την παρέα του

Μάλιστα, πριν καλά καλά προλάβουν να επιστρέψουν στις οθόνες μας ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του χρησιμοποίησαν σκληρές εκφράσεις κατά του πρωθυπουργού και υπονοούμενα ότι... «στήθηκε» σχέδιο εναντίον τους

by Times Newsroom

Μετά το σκάνδαλο του Στάθη Παναγιωτόπουλου και την αποχώρησή του την εκπομπή, οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν το βράδυ της Δευτέρας στις τηλεοπτικές μας οθόνες.

Βλέπουν… «σχέδιο» του πρωθυπουργού εναντίον τους

Μάλιστα, πριν καλά καλά προλάβουν να επιστρέψουν στις οθόνες μας ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του χρησιμοποίησαν σκληρές εκφράσεις κατά του πρωθυπουργού και υπονοούμενα ότι… «στήθηκε» σχέδιο εναντίον τους.

Με αφορμή τον σεισμό που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 19.53 το βράδυ της Δευτέρας, ο Αντώνης Κανάκης δήλωσε: «Ο κ. Μητσοτάκης, αφού δεν κατάφερε να μας ρίξει με τα παπαγαλάκια του, βάζει σε εφαρμογή τις υπερφυσικές του δυνάμεις» υπονοώντας πως ο πρωθυπουργός είναι γρουσούζης.

«Ένα χειροκρότημα γιατί έκαναν ότι μπορούσαν για να ξεμπερδ… ε συγγνώμη για να επιστρέψει και η τελευταία σατιρική εκπομπή στην τηλεόραση. Δηλαδή στον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Άδωνη Γεωργιάδη και σε όλα τα παπαγαλάκια τους, τα οποία είναι πάρα πολλά, δεν είναι κυβέρνηση αλλά τροπικό δάσος, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται από παπαγάλους. Το μόνο που θέλουμε να πούμε είναι ότι επιστρέψαμε και θα περάσουμε πολύ ωραία» είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Μάλιστα, μία ακόμα σεισμική δόνηση που σημειώθηκε μετά τις 20.30, στάθηκε αφορμή για νέα αιχμή εναντίον του πρωθυπουργού, με τον Αντώνη Κανάκη να λέει: «Ρε Κούλη, τι να πω…».

Φαίνεται πως οι παρουσιαστές της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα βλέπουν δάκτυλο της κυβέρνησης για όσα συνέβησαν και συμβαίνουν στο σκάνδαλο Παναγιωτόπουλου.

Οργή στο twitter

Όπως ήταν αναμενόμενο, το twitter δεν έμεινε αμέτοχο ούτε στην επιστροφή του Ράδιο Αρβύλα, αλλά ούτε και στα άστοχα σχόλια των παρουσιαστών.

Το hashtag #radioarvyla ανέβηκε αμέσως στην πρώτη θέση των ελληνικών trends, με τα σχόλια να πέφτουν… κατά χιλιάδες, με την πλειοψηφία να «κράζει» τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του.

Μάλιστα και το #Ράδιο_Ξεφτίλα άρχισε να σκαρφαλώνει με γοργούς ρυθμούς στις πρώτες θέσεις.

Δείτε κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά:

    

Γράψτε το σχόλιό σας

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή