Ράμα: Αιφνίδια διήμερη επίσκεψη στον Ερντογάν

by Times Newsroom 1

Αιφνιδιαστική διήμερη επίσκεψη στην Αγκυρα, όπου συναντήθηκε ήδη με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Εντι Ράμα.

Την είδηση ανακοίνωσε από τον λογαριασμό του στο facebook ο ίδιος ο Εντι Ράμα χθες Τετάρτη πριν την αναχώρησή του από τα Τίρανα.


Ράμα (αριστερά) – Ερντογάν (δεξιά) και ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας Φουάτ Οκτάι (δίπλα στον Ράμα), στο προεδρικό μέγαρο της Αγκυρας (φωτογραφία shqiptarja.com)

Τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για αιφνιδιαστική επίσκεψη, την οποία ανακοίνωσε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Αλβανίας.

Οπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο Εντι Ράμα, η επίσκεψη έχει ως σκοπό την επίτευξη προόδου σε θέματα διμερούς συνεργασίας μεταξύ των υπουργείων.

«Εργα διμερούς συνεργασίας»

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας τονίζει ότι αυτή η συνεργασία θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο των επαφών που οργανώνονται με επενδυτές στους τομείς της ψηφιακής τεχνολογίας, του τουρισμού, των φαρμακευτικών προϊόντων, της ενέργειας και των μεταφορών.

«Αγκυρα – Διήμερη επίσκεψη για την πρόοδο των έργων διμερούς συνεργασίας μεταξύ υπουργείων και οργανωμένων επαφών με επενδυτές στην ψηφιακή τεχνολογία, τον τουρισμό, τα φαρμακευτικά προϊόντα, την ενέργεια, τις μεταφορές» έγραψε ο Εντι Ράμα στο facebook.

«Πίσω από τις κλειστές πόρτες»

«Ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δέχθηκε σε συνάντηση τον πρωθυπουργό Εντι Ράμα. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε πίσω από τις κλειστές πόρτες στο Προεδρικό Συγκρότημα στην Αγκυρα» έγραψε η αλβανική εφημερίδα shqiptarja.com, παραθέτοντας φωτογραφία από τη συνάντηση (επάνω).

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή