Ρενέ Ζελβέγκερ: «Μιλούσαν για τις πλαστικές μου, με είπαν αφελή και ήμουν ακριβώς δίπλα τους»

by Times Newsroom 1

Ήταν το 2014 που η Ρενέ Ζελβέγκερ είχε γίνει πρώτο θέμα μετά από μια εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί μιας εκδήλωσης και ο λόγος δεν ήταν η δουλειά της, αλλά το πρόσωπό της. Όλοι μιλούσαν για τις πλαστικές που φαινόταν να έχει κάνει. Εκείνη όμως το αρνούνταν διαρκώς. Η όλη κατάσταση ήταν και ο λόγος που αποφάσισε να απομακρυνθεί για κάποια χρόνια από τον κόσμο που ζούσε.

Φυσικά δεν ήταν εύκολο να ξεφύγει από την κουβέντα που αφορούσε το πρόσωπό της. Ακόμα κι αν γλύτωνε από τα μίντια, θα πετύχαινε συχνά στο δρόμο ή στα μέσα μεταφοράς κάποιους να τη σχολιάζουν. Μια τέτοια περίπτωση περιέγραψε σε ένα podcast που μίλησε.

Η Ρενέ Ζελβέγκερ εξήγησε ότι ήταν στο μετρό, δίπλα σε δύο γυναίκες κι έναν άντρα που συζητούσαν για εκείνη. Η μία γυναίκα έλεγε τα εξής:

«Πώς μπορεί να το κάνει αυτό; Πώς μπορεί να κάνει επέμβαση στο πρόσωπό της και να φέρεται σαν να μην το ξέρουμε; Δε μοιάζει με τον εαυτό της και δεν μπορεί να το κάνει αυτό εκεί που πηγαίνει, να μη μοιάζει με τον εαυτό της, γιατί εμείς περιμένουμε να είναι ο εαυτός της».

Εκείνη τη στιγμή η Ρενέ σηκώθηκε γιατί ήταν η στάση της. Όπως σηκώθηκε γύρισε και τους είπε  «Α, αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον. Λοιπόν, εδώ είναι η στάση μου». Σε πρώτη φάση δεν μπόρεσαν να καταλάβουν ότι είναι η Ρενέ Ζελβέγκερ. Μόλις την παρατήρησαν όμως, ο άντρας, που λίγο πριν την είχε αποκαλέσει αφελή, την κατάλαβε και σοκαρίστηκε.

«Ω, θεέ μου. Είσαι εσύ; Μα από κοντά φαίνεσαι σαν να είσαι εσύ» της είπε. Η Ζελβέγκερ ένιωσε ικανοποίηση εκείνη τη στιγμή και του αποκρίθηκε «Ναι, είδες…Είναι παράξενο πώς λειτουργούν τα πράγματα».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή