Ρεβεγιόν Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς στο Gazarte ✨

by Times Newsroom

Tο GAZARTE φοράει τα γιορτινά του και υποδέχεται την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με ανεβασμένη διάθεση, λάμψη, μοναδικές γιορτινές γευστικές δημιουργίες και φυσικά πολύ μουσική και χορό!  

Η εορταστική ατμόσφαιρα υψηλής αισθητικής, η θέα της φωτισμένης Ακρόπολης και του παλιού Εργοστασίου Φωταερίου, τα ευφάνταστα cocktails, το γιορτινό μενού, Live Performances από Jazz Trio, τις 48 Ores και DJ set είναι τα “μαγικά συστατικά” που απαρτίζουν το σκηνικό της υποδοχής και της φιλοξενίας και μας υπόσχονται να περάσουμε αξέχαστα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, μαζί με τους αγαπημένους μας!

Ειδικά για τις ημέρες αυτές, το Gazarte ανοίγει την κουζίνα του για να μας ετοιμάσει απολαυστικά πιάτα, φλερτάροντας με την υψηλή γαστρονομία και τις ιδιαίτερες πτυχές της μεσογειακής κουζίνας.

Την Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα συμπληρώνει με Xmas και Jazz μελωδίες, Live Jazz τρίο επί σκηνής.

Στη συνέχεια, οι μετρ της διασκέδασης, 48 Οres, έχοντας πραγματοποιήσει χιλιάδες Live parties, από την Ελλάδα έως την Σουηδία τα Hνωμένα Αραβικά και τις Κανάριες Νήσους, θα είναι οι καθ’ ύλην αρμόδιοι της βραδιάς που θα ανεβάσουν εντυπωσιακά τόσο τους μουσικούς ρυθμούς όσο και το κέφι μας, με μια μοναδική Live Party Performance γεμάτη από ελληνικές και ξένες επιτυχίες!

Η βραδιά συνεχίζει με τους DJs του Gazarte να παίρνουν τα ηνία για να κορυφώσουν το πάρτυ και να μας κρατήσουν σε χορό μέχρι το πρωί!

Tο πιο εντυπωσιακό, γιορτινό και απολαυστικό σκηνικό της πόλης είναι και φέτος στο Gazarte!

Ελάτε να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα και να υποδεχτούμε το 2023 με λάμψη, χαμόγελα και αισιοδοξία!

Τηλεφωνικές κρατήσεις στο : 210 3460347 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή