Ρωσία: Αυτό είναι το χαρτί κατάταξης – Με δάκρυα στα μάτια φεύγουν οι Ρώσοι για την Ουκρανία

Δόθηκε εντολή στις αεροπορικές εταιρείες να μην εκδίδουν εισιτήρια σε άντρες ηλικίας 18 έως 65 ετών

by Times Newsroom

Στη δημοσιότητα δόθηκε το χαρτί κατάταξης που λαμβάνουν οι Ρώσοι στρατιώτες για να πάνε να πολεμήσουν στο πόλεμο της Ουκρανίας, την στιγμή που βίντεο που κυκλοφορούν, τους δείχνουν να αποχαιρετούν με κλάματα τις οικογένειες τους.

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Nexta έδωσε στη δημοσιότητα το χαρτί που λαμβάνουν οι Ρώσοι, μετά το διάγγελμα του Βλαντιμίρ Πούτιν, που καλεί σε ενίσχυση των στρατευμάτων που πολεμούν στην Ουκρανία.

Παράλληλα, βίντεο που έχουν κατακλύσει το Twitter, φέρεται να δείχνουν Ρώσους στρατιώτες να αποχαιρετούν με δάκρυα στα μάτια τις οικογένειες τους. Μέχρι στιγμής, δεν έχει εξακριβωθεί η εγκυρότητα τους, όμως διακρίνονται επιγραφές γραμμένες σε κυριλλικό αλφάβητο, όπως και διακριτικά του ρωσικού κράτους, όπως η ρωσική σημαία.

Επίσης, το Γαλλικό Πρακτορείο μετέδωσε πως σχεδόν 10.000 άνθρωποι προσφέρθηκαν εθελοντικά να στρατολογηθούν για την επίθεση στην Ουκρανία, τις τελευταίες 24 ώρες, μετά την ανακοίνωση του Βλαντίμιρ Πούτιν για μερική επιστράτευση, με βάση το ρωσικό γενικό επιτελείο.

«Κατά την πρώτη ημέρα της μερικής επιστράτευσης, περίπου 10.000 πολίτες πήγαν από μόνοι τους σε τμήματα της στρατιωτικής αστυνομίας, χωρίς να περιμένουν την κλήση τους», τόνισε στο πρακτορείο Interfax ο Βλαντιμίρ Τσιμλιάνσκι, εκπρόσωπος του επιτελείου.

Ακολουθούν φωτογραφίες με το χαρτί κατάταξης που λαμβάνουν οι Ρώσοι στρατιώτες:

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com