Ρωσία: Πυρκαγιά σε διυλιστήριο στο Βολγκογκράντ έπειτα από ουκρανική επίθεση με drone

Το διυλιστήριο αυτό είχε γίνει ξανά στόχος ουκρανικής επίθεσης με drone στις αρχές Φεβρουαρίου και πάλι χωρίς να υπάρξουν θύματα

by Times Newsroom

Ουκρανική επίθεση με drone προκάλεσε τη νύκτα του Σαββάτου προς Κυριακή πυρκαγιά στο διυλιστήριο του Βoλγκογκράντ στη νότια Ρωσία, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της ομώνυμης περιφέρειας Αντρέι Μποτσάροφ.

«Τη νύκτα της 12ης Μαΐου οι δυνάμεις αντιαεροπορικής άμυνας και ηλεκτρονικού πολέμου απώθησαν επίθεση με drone εναντίον της περιφέρειας Βολγκογκράντ», επεσήμανε στο Telegram.

Ο Μποτσάροφ πρόσθεσε ότι από την πτώση ενός drone και την έκρηξη που ακολούθησε «ξέσπασε πυρκαγιά στον χώρο του διυλιστηρίου πετρελαίου του Βολγκογκράντ». Ο αξιωματούχος διευκρίνισε ότι «η πυρκαγιά έχει κατασβεστεί» και «δεν υπάρχουν θύματα».

Από την πλευρά του το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε στην πρωινή του ενημέρωση ότι αναχαίτισε συνολικά οκτώ ουκρανικά drone στη διάρκεια της νύκτας, ένα από τα οποία «πάνω από το έδαφος της περιφέρειας Βολγκογκράντ».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com