Ρωσία: Τι συνέβη με την παρουσία του Πούτιν σε λειτουργία για το Πάσχα

Νέο βίντεο που δείχνει τον Πούτιν στην εκκλησία για το Πάσχα, φουντώνει τις φήμες περί μοντάζ.

by Times Newsroom

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες εικόνες που δείχνουν τον Ρώσο πρόεδρο να βρίσκεται στην εκκλησία για το Πάσχα, στις οποίες όμως φαίνεται να είναι μόνος με τους σωματοφύλακές του.

Η εικόνα αυτή έρχεται σε αντίθεση με τα πλάνα που μετέδωσε η κρατική ρωσική τηλεόραση «ζωντανά» και στα οποία ο Βλαντιμίρ Πούτιν φαίνεται να ήταν σε μια κατάμεστη από πιστούς εκκλησία.

Με αφορμή βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χρήστες αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό αυτό να κινηματογραφήθηκε στον ναό και στη συνεχεία τα πλάνα του να έγιναν μοντάζ με τη γεμάτη εκκλησία.

Επιπλέον, δημοσίευμα της Daily Mail θέτει προβάλλει το ερώτημα εάν ο Βλαντιμίρ Πούτιν παρευρέθηκε πραγματικά σε μια λειτουργία του Ορθόδοξου Πάσχα στη Μόσχα το περασμένο Σαββατοκύριακο, αφού οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το Κρεμλίνο έμοιαζαν εκπληκτικά με εικόνες του περασμένου έτους.

Την ίδια ώρα έντονες είναι και οι φήμες για την υγεία του Ρώσου προέδρου, μετά από ανάλυση της εικόνας από τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Σεργκέι Σοϊγκού.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η στάση του σώματος και το φουσκωμένο πρόσωπο του Πούτιν μαρτυρούν ότι έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ το γεγονός ότι κρατάει με τα χέρια του το τραπέζι -τόσο σκληρά- δείχνει ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση, εν μέσω φημών πως παλεύει με τον καρκίνο.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com