Ρώσοι χάκαραν ουκρανικό κανάλι για να προβάλουν ψεύτικο μήνυμα του Ζελένσκι: «Παραδώστε τα όπλα»

Τι λέει ο Ουκρανός πρόεδρος

by Times Newsroom

Διαψεύδει ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, δήλωση που προβλήθηκε σε κανάλι της ουκρανικής τηλεόρασης ότι είναι έτοιμος να παραδοθεί. Σε τίτλους στο κανάλι Ukraine-24 μεταδόθηκε ότι ο Ουκρανός πρόεδρος καλούσε τον λαό του να καταθέσει τα όπλα, ενώ συνεχίζεται για 21η ημέρα ο πόλεμος στην Ουκρανία.

«Μπορώ μόνο να ζητήσω από τον Ρώσο στρατό να παραδώσει τα όπλα και να επιστρέψει στο σπίτι», είπε ο Ζελένσκι σε μαγνητοσκοπημένο του μήνυμα με το οποίο διέψευσε όσα μεταδόθηκαν από το κανάλι. Ο Ουκρανός πρόεδρος πρόσθεσε ότι «είμαστε σπίτι, υπερασπιζόμαστε τη γη μας, τα παιδιά μας. Δεν πρόκειται να εγκαταλείψουμε τα όπλα μέχρι τη νίκη μας», μεταδίδει το CNN.

Σύμφωνα με αξιωματούχους της ουκρανικής κυβέρνησης, οι fake δηλώσεις εμφανίστηκαν στο κανάλι το οποίο είχα χακαριστεί από Ρώσους.

Νωρίτερα ο Ζελένσκι σε νέο του μήνυμα δήλωσε πως οι ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις πρέπει να οδηγήσουν σε μία δίκαιη συμφωνία για την Ουκρανία που θα περιλαμβάνει εγγυήσεις ασφαλείας που θα την προστατεύουν από μελλοντικές απειλές, απαντώντας στις προτάσεις της Μόσχας για ουδετερότητα.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com