Σάλος με 16χρονη τενίστρια: Πατέρας και προπονητής πανηγύρισαν πιάνοντας τα οπίσθιά της

«Σίγουρα μπορεί να φαίνεται άβολο και δυσάρεστο σε κάποιους, αλλά το έχουμε ήδη συζητήσει με την ομάδα και δεν θα ξανασυμβεί»

by Times Newsroom

Η δεκαεξάχρονη Τσέχα τενίστρια Sara Bejlek προκρίθηκε στο πρώτο της τουρνουά Grand Slam, νικώντας μια σειρά αντιπάλων, μεταξύ των οποίων και τη Βρετανίδα Heather Watson.

Ωστόσο, το ντεμπούτο της στο Grand Slam στο US Open του 2022 επισκιάζεται από άσεμνες συζητήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και αυτό που προκάλεσε την αντίδραση του κοινού, δεν ήταν τόσο η νίκη της νεαρής κοπέλας, όσο το τι ακολούθησε μετά από αυτή.

Η Sara Bejlek, λοιπόν, έγινε πρωτοσέλιδο αφού ένας πολύ στενός χαιρετισμός με τον πατέρα και τον προπονητή της έγινε viral μετά τη νίκη της σε προκριματικό αγώνα στα social media.

Αφού νίκησε την Παρασκευή την Heather Watson από το Ηνωμένο Βασίλειο, το Twitter «πήρε φωτιά» με πλάνα της Bejlek να πανηγυρίζει με τον πατέρα της, Jaroslav Bejlek, και τον προπονητή της, Jakub Kahoun, στα οποία τα οπίσθια της αθλήτριας φαίνεται να χαϊδεύονται επανειλημμένα, σύμφωνα με την Daily Mail.

Τα επικριτικά σχόλια στο Twitter

«Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να αγγίζεις έτσι τον πισινό ενός 16χρονου κοριτσιού. Είναι πέρα για πέρα ανάρμοστο», έγραψε κάποιος στο Twitter, σύμφωνα με την Daily Mail. «Όσο προχωρούσε το βίντεο γινόταν όλο και χειρότερο».

Ένα άλλο άτομο φέρεται να έγραψε ότι οι άνδρες συμπεριφέρονταν «ανατριχιαστικά» με την έφηβη αθλήτρια.

«Η WTA πρέπει να τα εξετάσει αυτά, ειδικά από τη στιγμή που αυτά τα νεαρά κορίτσια ταξιδεύουν με άντρες από πολύ μικρή ηλικία. Επίσης, μπορείτε να πείτε ότι φταίει ο μπαμπάς ή το wtv, αλλά ο μπαμπάς σας αγγίζει έτσι τον πισινό σας;», φέρεται να έγραψε ένας άλλος χρήστης στο twitter.

Ωστόσο, δεν αντιμετώπισαν όλοι οι χρήστες του Twitter το συμβάν με τον ίδιο τρόπο, καθώς κάποιοι το εξέλαβαν ως κάτι το φυσιολογικό.

«Είναι αρκετά συνηθισμένο στην Τσεχία», έγραψε ένα άλλο άτομο στο Twitter, σύμφωνα με την Daily Mail. «Δεν είναι κάτι που θα έκανα εγώ, αλλά πολλοί άνδρες απλά δεν το σκέφτονται με σεξουαλικό τρόπο. Ψάξτε στο Google τις πασχαλινές μας παραδόσεις, μπορεί να σοκαριστείτε», συμπλήρωσε.

Ένας άλλος πρόσθεσε ότι ο εναγκαλισμός είναι «απολύτως φυσιολογικός σε ορισμένες κουλτούρες και νοικοκυριά. Ο καθένας βλέπει αυτό που θέλει να δει».

Η απάντηση της 16χρονης τενίστριας

Ενώ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απηύθυναν εκκλήσεις προς την WTA να διερευνήσει το περιστατικό, η Bejlek μοιράστηκε τις σκέψεις της για το συμβάν.

«Φυσικά και είδα το βίντεο. Ήταν μια αυθόρμητη αντίδραση ολόκληρης της ομάδας. Χαρήκαμε», δήλωσε η Bejlek στους δημοσιογράφους. «Σίγουρα μπορεί να φαίνεται άβολο και δυσάρεστο σε κάποιους, αλλά το έχουμε ήδη συζητήσει με την ομάδα και δεν θα ξανασυμβεί».

«Ο μπαμπάς είναι ο μπαμπάς μου και πάντα θα είναι. Και γνωρίζω τον προπονητή από τότε που ήμουν οκτώ ετών. Με βιντεοσκοπεί, μου κάνει μασάζ», πρόσθεσε.

«Αν συνέβαινε κάτι παρόμοιο στην Τσεχική Δημοκρατία, κανείς δεν θα ασχολούνταν με αυτό. Αλλά από τη στιγμή που είμαστε στην Αμερική, όλοι το σχολιάζουν. Αλλά όπως είπα, μιλήσαμε και δεν θα ξανασυμβεί».

Η Bejlek έκανε το ντεμπούτο της στο κυρίως ταμπλό του US Open τη Δευτέρα, χάνοντας από τη Ρωσίδα Ludmilla Samsonova -το Νο. 35 της παγκόσμιας κατάταξης- στον πρώτο γύρο, με 6-1, 6-3.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή