Σχολεία – Τσίπρας: «Και ο Θεός βοηθός» – Οικονόμου: «Κακό χιούμορ εν μέσω πανδημίας»

«Κονταροχτυπιούνται» Τσίπρας - Οικονόμου για το άνοιγμα των σχολείων

by Times Newsroom

Με μία χαρακτηριστική ανάρτηση σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, τις αποφάσεις της κυβέρνησης για το άνοιγμα των σχολείων.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «δανείζεται» τον τίτλο της δημοφιλούς ταινίας «Don’t look up», για να προσθέσει ότι, «στην περίπτωση της κυβέρνησης, το #don’tlookup θα μπορούσε κάλλιστα να παραφραστεί σε ‘don’t look the cases’…».

Και τονίζει πως «με 50.000 κρούσματα ανοίγουν τα σχολεία όπως ακριβώς έκλεισαν».

Για να καταλήξει: «Και ο Θεός βοηθός…».

Οικονόμου: «Μικρή η απόσταση από το σοβαρό στο γελοίο»

«Από το σοβαρό στο γελοίο, η απόσταση είναι μικρή – από το γελοίο όμως στο σοβαρό, η απόσταση είναι τεράστια», τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα.

Όπως αναφέρει, «είναι αποκαλυπτικό της πολιτικής ελαφρότητας του κ. Τσίπρα το ότι επιλέγει να κάνει χιούμορ, κακό μάλιστα, με την εκπαίδευση των παιδιών μας εν μέσω πανδημίας. Τελικά, ο πραγματικός χαρακτήρας ενός πολιτικού όντως φαίνεται από το τι θεωρεί αστείο», καταλήγει ο κ. Οικονόμου.

Στην απάντησή του προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα, υπάρχει και ένα…υστερόγραφο:

«ΥΓ: Όταν αποφασίζει ο κ. Τσίπρας να γράψει κάτι στα αγγλικά, ας βάζει τουλάχιστον κάποιον να τα ελέγχει».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή