Σε περιδίνηση το ΠΑΣΟΚ – Δυσπιστία για τις κάλπες

Η διαβεβαίωση Μητσοτάκη ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας έχει επηρεάσει και το ΠΑΣΟΚ. Στη Χαριλάου Τρικούπη δείχνουν δυσπιστία έναντι των πρωθυπουργικών προθέσεων ότι οι κάλπες θα στηθούν στο τέλος της τετραετίας.

by Times Newsroom

Λένε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει κατασταλάξει ακόμη και προσπαθεί να κερδίσει χρόνο. Οι περισσότεροι δεν πιστεύουν, τουλάχιστον ακόμη, ούτε την πρόθεσή του να πείσει ότι θα είναι θεσμικά εντάξει απέναντι στον ελληνικό λαό. Και προσπαθούν, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ, να χρεώσουν το προεκλογικό κλίμα των προηγούμενων ημερών στον πρωθυπουργό, τους υπουργούς, τους βουλευτές και στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Την ίδια στιγμή, ανεβάζουν τους τόνους για την κυβερνητική κοινωνική πολιτική, βλέποντας -όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ- ότι οι εξαγγελίες Μητσοτάκη έχουν απήχηση. «Μεγάλη η απόσταση της Δεξιάς από την κοινωνική πολιτική», είπε, προχθές, ο Μιχάλης Κατρίνης μέσα στη Βουλή, δείχνοντας ότι με ταμπέλες και συνθήματα του παρελθόντος που δεν αφορούν και κυρίως δεν αντιστοιχούν στο σήμερα, προσπαθούν να εξηγήσουν και να αντιμετωπίσουν ό,τι συμβαίνει στην πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, στη Χαριλάου Τρικούπη θα ληφθούν αποφάσεις και για τον εκλογικό σχεδιασμό που είχε αρχίσει και εφαρμοζόταν. Για παράδειγμα: Θα ανακοινωθούν μέσα στον Ιούλιο οι περισσότεροι υποψήφιοι των ψηφοδελτίων σε όλη την Ελλάδα, όπως είχε εξαγγελθεί;

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com