Σεισμός στην Τουρκία: Ανατριχιαστικός ο προϋπολογισμός – 100.000 άνθρωποι είναι κάτω από τα συντρίμμια

Σοκαριστικός είναι υπολογισμός του τούρκου καθηγητή γεωφυσικής, ο οποίος δήλωσε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει δώσει το κράτος, κάτω από τα συντρίμμια βρίσκονται πάνω από 100.000 κάτοικοι.

by Times Newsroom

Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, ο τούρκος καθηγητής Oβγκιούν Αχμέτ Ερτζάν τόνισε:

«Σύμφωνα με τα δεδομένα που έχει δώσει το κράτος για τα κτίρια που κατέρρευσαν, τον πληθυσμό κτλ., μέχρι τώρα 150.000 άνθρωποι βγήκαν κάτω από τα συντρίμμια είτε νεκροί είτε ως τραυματίες. Σήμερα τουλάχιστον 100.000 άνθρωποι βρίσκονται κάτω από τα συντρίμμια. Κάποιοι από αυτούς και σήμερα είναι ζωντανοί! Περίπου το 0,1% ή το 0.2%. Αυτό είναι σημαντικό! Από την Μαλάτεια μέχρι και το Χατάι, έστω και για μια ζωή δεν πρέπει να απομακρύνεις τα μπάζα».

Νέο «όχι» στην ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ από την Τουρκία

Η Σουηδία δεν έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της τόνισε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, κλείνοντας ξανά τον δρόμο της Σουηδίας για ένταξη στο ΝΑΤΟ.

Μετά τη συνάντηση που είχε χθες με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, ο Τσαβούσογλου επανέλαβε τη θέση της Τουρκίας ότι μπορεί να αξιολογήσει τα αιτήματα της Φινλανδίας και της Σουηδίας ξεχωριστά.

Από την πλευρά του, στην κοινή συνέντευξη Τύπου των δύο αξιωματούχων, ο Στόλτενμπεργκ δήλωσε πως «τώρα είναι η ώρα για την Τουρκία να εγκρίνει τα αιτήματα της Φινλανδίας και της Σουηδίας» γεγονός που δείχνει ότι η συνάντηση ήταν άκαρπη.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com