Σεισμός στην Τουρκία: Ο πιεσμένος Ερντογάν ζήτησε συγγνώμη!

Ο τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν ζήτησε συγγνώμη για την καθυστέρηση στις επιχειρήσεις διάσωσης και παροχής βοήθειας από τους κατοίκους της επαρχίας Αντίγιαμαν, μίας από τις πλέον πληγείσες τουρκικές επαρχίες από τον καταστροφικό σεισμό της 6ης Φεβρουαρίου.

by Times Newsroom

«Εξαιτίας της καταστροφικότητας των δονήσεων και των κακών μετεωρολογικών συνθηκών, δεν μπορέσαμε να εργασθούμε όπως θέλαμε στο Αντίγιαμαν για πολλές ημέρες. Ζητώ συγγνώμη γι’ αυτό», δήλωσε ο τούρκος πρόεδρος κατά την επίσκεψή του στην επαρχία αυτή, τρεις εβδομάδες μετά τον σεισμό που σκότωσε περισσότερους από 44.000 ανθρώπους στην Τουρκία, έχοντας πλήξει και την γειτονική Συρία.

«Κυβέρνηση, παραιτήσου!» φώναζαν οι οπαδοί της Μπεσίκτας στον Ερντογάν

O Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και η κυβέρνησή του πιέζεται από πάρα πολλούς και αυτή τη φορά ήρθε η διαμαρτυρία από τα γήπεδα.

«Κυβέρνηση, παραιτήσου!» τραγουδούσαν χιλιάδες φίλαθλοι της Μπεσίκτας. Πέταξαν ακόμη λούτρινα ζωάκια στον αγωνιστικό χώρο για να τιμήσουν τα παιδιά – θύματα του σεισμού της 6ης Φεβρουαρίου που σκότωσε τεράστιο αριθμό ανθρώπων στην Τουρκία και έπληξε επίσης τη γειτονική Συρία.

Δείτε βίντεο:

Η αστυνομία προχώρησε και σε συλλήψεις ενώ  μετά τα συνθήματα, παραιτήθηκε από μέλος της Μπεσίκτας ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί. Προηγουμένως είχε προειδοποιήσει τις ομάδες, στους αγώνες των οποίων ακούγονται αντικυβερνητικά συνθήματα, είτε να λάβουν μέτρα, είτε να κάνουν τους αγώνες χωρίς θεατές.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com