Σεργκέι Λαβρόφ: Η 26χρονη θετή του κόρη ζει μέσα στη χλιδή στο Λονδίνο

Έχει διαμέρισμα αξίας 4,4 εκατ. λιρών

by Times Newsroom

Χλιδάτη ζωή στο Λονδίνο κάνει η θετή κόρη του Ρώσου υπουργού εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, Πολίνα Κοβάλεβα, η οποία, σύμφωνα με το newsbreak, ζει σε ένα διαμέρισμα αξίας 4,4 εκατ. λιρών, το οποίο αγόρασε όταν ήταν μόλις 21 ετών.

Την αποκάλυψη ότι ο Λαβρόφ έχει θετή κόρη έκανε η Μαρία Πέβκιτς, επικεφαλής ερευνήτρια του ιδρύματος καταπολέμησης της διαπλοκής που ίδρυσε ο ηγέτης της ρωσικής αντιπολίτευσης, Αλεξέι Ναβάλνι, ο οποίος έχει φυλακιστεί από την κυβέρνηση του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η Πολίνα Κοβάλεβα είναι σήμερα 26 ετών και η ζωή της περιγράφεται ως ένα «ατελείωτο πάρτι». Φήμες τη θέλουν να είναι η σύντροφος του ολιγάρχη Όλεγκ Ντερίπασκα, ο οποίος είναι μεταξύ όσων υπέστησαν κυρώσεις στη Βρετανία, στο πλαίσιο «αντιποίνων» για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με αναφορές, μητέρα της Κοβάλεβα είναι η Σβετλάνα Πολιάκοβα, ισχυρό μέλος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών. Ο Ρώσος ΥΠΕΞ φέρεται να διατηρεί πολύ στενή σχέση με τη θετή του κόρη.

Η Πολίνα σπούδασε στο Imperial College Business School του Λονδίνου και έχει μια εταιρεία real estate σε μία από τις πιο ακριβές περιοχές της βρετανικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με την Πέβκιτς, ο Σεργκέι Λαβρόφ και η μητέρα της Πολίνα είναι ζευγάρι σχεδόν δύο δεκαετίας και ο βιολογικός της πατέρας δεν είναι «μεγιστάνας».

Ο Λαβρόφ είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη 40 ετών, την Εκατερίνα, η οποία έχει μεγαλώσει στις ΗΠΑ και εργάζεται ως διπλωμάτης. Ωστόσο, σε πολλά από τα επαγγελματικά του ταξίδια συνοδεύεται από τη Σβετλάνα Πολιάκοβα. Η σύντροφος του Λαβρόφ φέρεται να έχει αγοράσει ένα διαμέρισμα αξίας περίπου οκτώ εκατομμυρίων δολαρίων στην καρδιά της Μόσχας, ενώ διατηρεί μια εντυπωσιακή συλλογή ακριβών αυτοκινήτων.

Η ανάρτηση της Πέβκιτς στο Twitter, όπου αναφέρει πληροφορίες για την ερωμένη του Λαβρόφ και τη θετή του κόρη, έχει δεκάδες χιλιάδες retweets και likes.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή