Σφοδρή επίθεση Πλεύρη σε Κασσελάκη: Δεν τολμάει να γίνει βουλευτής – Όλο ΤικΤοκ, φτυάρια, γαλότσες, φωτογραφίες

Για «λαϊκισμό χειρίστου είδους», κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Θάνος Πλεύρης, με αφορμή την παρουσία του στην αίθουσα της ολομέλειας, την ώρα της ομιλίας του Σωκράτη Φάμελλου.

by Times Newsroom

«Πριν μια εβδομάδα ανέβασε ένα βίντεο στο τικ τοκ, όπου στην πραγματικότητα χαρακτήριζε τους βουλευτές ως χειροκροτητές και ότι εμείς είμαστε εδώ και χειροκροτούμε τα νομοσχέδια της κυβέρνησης, αλλά αυτός θα εγκαινιάσει μία νέα διαδικασία όπου τα νομοσχέδια θα έρχονται σε διαβούλευση με τους πολίτες», είπε ο κ. Πλεύρης.

«Ο κ. Κασσελάκης σήμερα, προσήλθε ως χειροκροτητής στην ολομέλεια. Ας τον ενημερώσει κάποιος ότι όσοι δεν είναι αιρετοί δεν χειροκροτούν, απλώς παρακολουθούν. Κάθισε εκεί πέρα. Τον φέρατε, άκουσε μόνο τον κ. Φάμελλο, μίλησε σε 20 βουλευτές από τους 47 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή, γνώριζε η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ότι σήμερα θα έχει την πρώτη άτυπη εμφάνιση του ο νέος αρχηγός και προσήλθαν οι 20 από τους 47 βουλευτές. Αυτό είναι θέμα που απασχολεί τον ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ. Πλεύρης τόνισε επίσης ότι: «Ο κ. Κασσελάκης ήρθε, λειτούργησε ως χειροκροτητής και απήλθε. Δεν άκουσε καν τη συζήτηση. Δεν έδειξε ένα ενδιαφέρον να πει ”μια που ήρθα, ας δω πως λειτουργεί η Βουλή”. Ο κ. Κασσελάκης θα μπορούσε να είναι μέλος της ελληνικής Βουλής. Θα μπορούσε. Έχετε τρεις βουλευτές επικρατείας. Ένας αν παραιτηθεί και δεν πάρουν τη σειρά του οι επόμενοι, μπαίνει στο εθνικό κοινοβούλιο. Δεν τολμάει να μπει στο ελληνικό κοινοβούλιο. Γιατί άμα μπει, δεν θα έχουμε τη διαδικασία του χειροκροτητή που φεύγει, θα έχουμε τη διαδικασία να έρχεται εδώ και να αντιπαρατίθεται και να ακούσουμε και τα πολιτικά του επιχειρήματα».

Παράλληλα σχολίασε και τη χθεσινή παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον Βόλο: «Όταν μιλάμε για σοβαρά θέματα και για τους ανθρώπους που δοκιμάζονται αυτή τη στιγμή στη Θεσσαλία, τους συντοπίτες μου, γιατί κι εγώ από τη μητέρα μου είμαι από τη Λάρισα, περιμένουνε να ακούσουνε προτάσεις και λύσεις. Δεν περιμένουνε να δούνε γαλότσα και φτυάρι και φωτογραφία, κατά έναν προκλητικό τρόπο! Δεν ντράπηκε να πάει κάπου που είχαν ανάγκη οι άνθρωποι; Δηλαδή έκανε δύο φτυαριές ο κ. Κασσελάκης και φωτογραφήθηκε και αυτή είναι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι η χειρίστου είδους διαδικασία λαϊκισμός τον οποίο έχουμε βιώσει. Προσβολή στο κοινοβούλιο, τικ τοκ και παρουσία με τα φτυάρια, εκεί που υπάρχει πρόβλημα και καμία πρόταση», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Θάνος Πλεύρης.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή