Σι Τζινπίνγκ: Η Κίνα δεν μπορεί να υπολογίζει παρά μόνο στον εαυτό της για να αναπτυχθεί

Η Κίνα πρέπει να ενισχύσει τις δυνατότητές της παραγωγής και να μπορεί να το κάνει μόνη της, εκτίμησε ο πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ την ώρα που η χώρα του είναι αντιμέτωπη με έντονες πιέσεις από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους συμμάχους τους.

by Times Newsroom

«Λέω συχνά πως υπάρχουν δύο (κρίσιμα) πράγματα να διασφαλίσουμε: το πρώτο είναι το μπολ φαγητού της Κίνας», υπογράμμισε κατά την ετήσια σύνοδο του κοινοβουλίου, αναφερόμενος στην επισιτιστική ασφάλεια.

“Το δεύτερο, είναι να οικοδομήσουμε έναν ισχυρό βιομηχανικό τομέα”, εκτίμησε ο Σι Τζινπίνγκ, σύμφωνα με τις δηλώσεις που δημοσιεύει σήμερα η Λαϊκή Ημερησία, το όργανο του κυβερνώντος Κομμουνιστικού Κόμματος.

“Μία μεγάλη χώρα 1,4 δισ. κατοίκων δεν πρέπει να υπολογίζει παρά μόνο στον εαυτό της προκειμένου να επιλύσει αυτές τις δύο προβληματικές”, δήλωσε ο Κινέζος πρόεδρος. “Οι διεθνείς αγορές δεν μπορούν να μας προστατεύσουν.”

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή