Σινέντ Ο’ Κόνορ: Αυτοκτόνησε ο 17χρονος γιος της

Με μια ανάρτησή της στο twitter η τραγουδίστρια Σινέντ Ο’ Κόνορ ανακοίνωσε την αυτοκτονία του γιου της Σέιν, ο οποίος είχε εξαφανιστεί πριν δύο μέρες από το Δουβλίνο όπου διέμενε.

by Times Newsroom

«Ο υπέροχος γιος μου, το φως της ζωής μου, αποφάσισε να τελειώσει την επίγεια μάχη του σήμερα και βρίσκεται με τον Θεό. Ελπίζω να αναπαυτεί εν ειρήνη και κανένας να μην ακολουθήσει το παράδειγμά του. Μωρό μου, σε αγαπώ τόσο πολύ. Σε παρακαλώ, αναπαύσου εν ειρήνη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Σέιν είχε εξαφανιστεί την Πέμπτη από το Δουβλίνο με τη μητέρα του να του απευθύνει έκκληση μέσω Twitter να μην κάνει κακό στον εαυτό του.

«Σέιν η ζωή είναι πολύτιμη. Ο Θεός δε σου έδωσε αυτό το όμορφο χαμόγελο άδικα. Ο κόσμος μου θα καταρρεύσει χωρίς εσένα. Είσαι η καρδιά μου. Σε παρακαλώ μην την κάνεις να σταματήσει. Μην κάνεις κακό στον εαυτό σου».

Εκπρόσωπος της οικογένειας ανέφερε: «Δυστυχώς, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τον θάνατο του Σέιν Ο’ Κόνορ. Ευγενικά ζητούμε για σεβασμό και εκτίμηση προς την Σινέντ, τον πατέρα του Σέιν και την οικογένειά του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Μάλιστα η Ο’ Κόνορ, η οποία όπως είναι γνωστό έχει ασπαστεί το Ισλάμ,  του αφιέρωσε ένα τραγούδι του Μπομπ Μάρλεϊ σημειώνοντας ότι θα είναι για πάντα μαζί.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή