Σκανδαλίδης στον Realfm 97,8: Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να ανατρέψει πολιτικούς συσχετισμούς

«Ο κ. Ερντογάν δεν θα σταματήσει, θα πάει με την στρατηγική που έχει στο μυαλό του». 

by Times Newsroom

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Κώστας Σκανδαλίδης, δήλωσε στον Realfm 97,8 «ο κ. Ερντογάν δεν θα σταματήσει, θα πάει με την στρατηγική που έχει στο μυαλό του».

«Δεν πρέπει να εφησυχάζουμε, πρέπει να είμαστε πάντα έτοιμη για οποιαδήποτε εξέλιξη. Η Ελλάδα πρέπει να δείχνει ότι είναι μια δύναμη ήρεμη αλλά παράλληλα αποφασισμένη να αποτρέψει οποιαδήποτε επιβουλή και κίνδυνο και από εκεί και πέρα όλοι οι παράγοντες που κινούν τη στρατηγική της Άγκυρας δείχνουν περαιτέρω κλιμάκωση και όξυνση» σημείωσε.

«Αν βάλει το θέμα των νησιών στο ΝΑΤΟ για πρώτη φορά ο Ερντογάν, ανοίγει ένα πεδίο καινούργιο και θα μπει πάνω στο τραπέζι. Θα πρέπει η ελληνική πλευρά να είναι έτοιμη να αντιπαραθέσει πράγματα που έχουν σχέση με τις συνθήκες. Να πάει βαθιά στην ουσιαστική υποστήριξη των θέσεων με βάση το διεθνές δίκαιο» πρόσθεσε ο κ. Σκανδαλίδης.

“Δεν έχει άλλη λύση από το να πάει σε εκλογές η κυβέρνηση. Δεν μπορεί να αντέξει η ελληνική οικονομία άλλους 8 μήνες έτσι” σχολίασε.

“Δίνουμε τεράστια σημασία στην πρώτη Κυριακή. Δεν μπορούμε να προσπερνάμε την πρώτη Κυριακή και να λέμε πάμε στην Δεύτερη γιατί το σύνθημα είναι αυτοδυναμία της ΝΔ ή χάος στην χώρα. Ούτε γιατί το σύνθημα είναι να περάσει ο ΣΥΡΙΖΑ τη ΝΔ και μάλιστα να είναι αρκετά μπροστά όπως είπε ο κ. Τσίπρας. Αυτού του τύπου η αντιπαράθεση δεν έχει μεγάλη σημασία και δεν είναι και καθόλου σοβαρή” ανέφερε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

“Το ΠΑΣΟΚ ξέρει να κάνει εκλογές για αυτό έχει φτιάξει τόσα στελέχη και τα θέλουν και ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης. Έχει τέτοια δυνατότητα που μπορεί πραγματικά να ανατρέψει πολιτικούς συσχετισμούς. Αυτός είναι ο στόχος μας” κατέληξε.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή