«Σκοτωμός» στον ΣΥΡΙΖΑ για μια καρέκλα στη Βουλή – Tα ονόματα βουλευτών που… χάνονται

by Times Newsroom 1
Η μεγάλη μάχη θα γίνει στις τριεδρικές, όπου η κατανομή γίνεται ουσιαστικά με αναλογικό τρόπο, καθώς τις έδρες μοιράζονται τα τρία πρώτα κόμματα εντός του νομού.

«Ο θάνατός σου η ζωή μου» είναι η χαρακτηριστική φράση που κυριαρχεί την τελευταία περίοδο στο κυβερνών κόμμα. Οι προσεχείς βουλευτικές εκλογές, εάν διατηρηθεί το ίδιο κλίμα όπως και στις ευρωεκλογές, ενδέχεται να αποτελέσουν «μαύρη τρύπα» για πάρα πολλούς νυν βουλευτές.

Οπως αναφέρει το Βήμα της Κυριακής, ήδη καταγράφονται όλες οι κινήσεις που γίνονται παραδοσιακά σε όλα τα κόμματα εξουσίας, με έριδες και εσωκομματικά χτυπήματα ακόμη και κάτω από τη ζώνη, στην προσπάθεια πολλών να κερδίσουν το στοίχημα της επανεκλογής ή εκλογής. Με την προοπτική ο ΣΥΡΙΖΑ να έρθει δεύτερος στις εκλογές, με βάση τον νόμο Παυλόπουλου και το μπόνους των 50 εδρών στο πρώτο κόμμα, θα έχει μείωση της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας περίπου στο μισό, με αποτέλεσμα περίπου 70 νυν βουλευτές να μην είναι στη νέα Βουλή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ: www.in.gr

Σχόλια

No tags for this post.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή