Σκότωσε την πρώην σύντροφό του και τον αυτιστικό γιο της γιατί πίστευε «ότι ο αυτισμός είναι μεταδοτικός»

Ο 30χρονος είχε περπατήσει 45 χιλιόμετρα ώστε να φτάσει στο σπίτι και να διαπράξει το απεχθές έγκλημα

by Times Newsroom

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες μιας διπλής δολοφονίας στην Αγγλία με δράστη έναν 30χρονο ο οποίος σκότωσε την πρώην φίλη του και τον 9χρονο αυτιστικό γιο της καθώς πίστευε ότι «ο αυτισμός είναι μεταδοτικός».

Ένα δραματικό βίντεο με τα πλάνα της σύλληψης του άντρα που σκότωσε την πρώην σύντροφό του και τον 9χρονο έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία. Ο 30χρονος συνελήφθη σε ένα αγρόκτημα την ώρα που προσπαθούσε να κλέψει αυτοκίνητα για να διαφύγει.

Ο Daniel Boulton μαχαίρωσε επανειλημμένα την Bethany Vincent και τον 9χρονο αυτιστικό γιο της, την ώρα που επέστρεφαν στο σπίτι τους στο Louth του Lincolnshire. Ο δολοφόνος μετά το έγκλημα κάθισε στον κήπο και κάπνισε ήρεμος ένα τσιγάρο. Στη συνέχεια έφυγε αφήνοντας πίσω τον 9 μηνών μωρό της πρώην φίλης του.

Το ταξίδι των 45 χιλιομέτρων και το ανθρωποκυνηγητό

Ακολούθησε ένα ανθρωποκυνηγητό από την αστυνομία, με τον δράστη να μπαίνει σε ένα σπίτι. Αφού μαχαίρωσε έναν αστυνομικό που ήταν εκτός υπηρεσίας, έκλεψε αλκοόλ και τρόφιμα από το σπίτι και τράπηκε σε φυγή.

Εντοπίστηκε από το ελικόπτερο της αστυνομίας σε μια φάρμα όπου προσπάθησε να κλέψει δύο αυτοκίνητα. Όταν οι αστυνομικοί τον περικύκλωσαν τους ενθάρρυνε να τον πυροβολήσουν.

Μόλις τον έβαλαν στο αστυνομικό βαν είπε: «Ξέρω ότι είμαι κακός, αλλά μπορείτε να μου δώσετε λίγο νερό σας παρακαλώ;». Ο Boulton αρνήθηκε τις δολοφονίες, επικαλούμενος ψυχιατρικές διαταραχές, αλλά το δικαστήριο απέρριψε τους ισχυρισμούς του.

Όπως έγινε γνωστό ο 30χρονος είχε περπατήσει 45 χιλιόμετρα ώστε να φτάσει στο σπίτι και να διαπράξει το απεχθές έγκλημα. Πλέον αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας φυλάκισης.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή