Σκρέκας: Με το fuel pass καλύπτουμε το 90% των πολιτών

«Στόχος είναι να στηριχθούν τα νοικοκυριά και οι εργαζόμενοι που πηγαίνουν κάθε μέρα στη δουλεία τους»

by Times Newsroom

Για το fuel pass 2 μίλησε ο υπουργός Ενεργείας Κώστας Σκρέκας μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3, τονίζοντας ότι καλύπτεται πάνω από το 90% των πολιτών. Σύμφωνα με τον ίδιο, στόχος της κυβέρνησης είναι να στηριχθούν τα νοικοκυριά και οι εργαζόμενοι που πηγαίνουν κάθε μέρα στη δουλεία τους.

Ο κ. Σκρέκας ανέφερε επίσης ότι με τα νέα μέτρα για το ρεύμα και την αναστολή της ρήτρας αναπροσαρμογής που θα ισχύσουν από την 1η Ιουλίου και για ένα χρόνο, απορροφάται το 85% της των ανατιμήσεων.

Για την τροφοδοσία της χώρας με φυσικό αέριο τον επόμενο χειμώνα, διαβεβαίωσε ότι έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα και η κυβέρνηση βρίσκεται σε εγρήγορση για να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε κατάσταση.

Σημειώνεται πως πάνω από 3 εκατ. νοικοκυριά που δικαιούνται το Fuel Pass 2 θα λάβουν το νέο επίδομα βενζίνης που φτάνει έως τα 100 ευρώ στα τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου. Η πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων από τους δικαιούχους αναμένεται να ανοίξει τις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου και θα μοιράσει στους δικαιούχους συνολικά 200 εκατ. ευρώ. Η πρόσβαση στην πλατφόρμα θα γίνεται με κωδικούς Taxisnet.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή