Social Media Marketing – Προώθηση Social Media από την Applebite

by Times Newsroom

Μη μένετε πίσω, τo social media marketing
είναι το μέλλον της online αγοράς!

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, οι χρήστες του internet αντλούν πληροφορίες και παίρνουν κάποια απόφαση αφού πρώτα συμβουλευτούν τους διαδικτυακούς φίλους – γνωστούς τους. Οι πιθανοί πελάτες σας επισκέπτονται τη σελίδα σας μέσω ενός post ή από ένα re-tweet που βρέθηκε μπροστά τους κατά την διάρκεια της πλοήγησής τους στο διαδίκτυο. Με αυτό τον τρόπο το brand της επιχείρησής σας γίνεται ευρέως αναγνωρίσιμο και κερδίζει συνεχώς νέους πελάτες.

Η έμπειρη ομάδα μας είναι εδώ για να εδραιώσει την παρουσία της επιχείρησής σας σε όλα τα social media: Facebook, Twitter, google plus, Instagram, Pinterest κλπ. Μέσω ενός ειδικά μελετημένου social media strategy και με τον συσχετισμό όλων των επιλογών που έχουμε στο internet marketing σας παρέχουμε μια δυναμική προβολή στα social media.

Με ειδικά γραφιστικά, αποκλειστικά σχεδιασμένα για την επιχείρησή σας, ελκυστικά κείμενα και με διαρκή ενημέρωση στα τρέχοντα γεγονότα της καθημερινής social ζωής του internet, θα έχετε μια επιτυχημένη σελίδα σε κάθε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Παράλληλα μέσω ενός social media plan συνδέουμε όλα τα social media networks της επιχείρησής σας κι έτσι ο πελάτης έχει μια συνολική και σαφή εικόνα της καθημερινής του ενημέρωσης από εσάς.

Για ότι σας απασχολεί σχετικά με τις υπηρεσίες, την εξυπηρέτηση, την εταιρεία, μην διστάσετε να μας επισκεφθείτε ή να επικοινωνήσετε μαζί μας με έναν από τους παρακάτω τρόπους.

Ελ. Βενιζέλου 28 & Αγγέλου Σικελιανού,
Δραπετσώνα, T.K.: 18648
213 04 14 323
694 77 15 556
[email protected]
[email protected]
[email protected]
Δευ – Παρ: 8:00 – 17:30
Σαβ: 8:00 – 13:00

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή