Sold out και στο ματς με τον ΟΦΗ η Λεωφόρος

Ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση και ενημέρωσε πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

by Times Newsroom

Τα εισιτήρια για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ για την 15η αγωνιστική της Super League εξαντλήθηκαν με την Λεωφόρο να είναι κατάμεστη για μια ακόμη αναμέτρηση φέτος.

Οι πράσινοι ανακοίνωσαν πως δεν υπάρχει διαθέσιμο «μαγικό χαρτάκι», με τη ζήτηση πάντως να είναι τεράστια για να βρεθούν οι οπαδοί του τριφυλλιού στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εύχεται χρόνια πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους και ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια του αγώνα της Τετάρτης κόντρα στον ΟΦΗ εξαντλήθηκαν. Είναι πιθανό να υπάρξουν επιστροφές εισιτηρίων από χορηγούς, τα οποία και θα τεθούν άμεσα προς διάθεση.

Για ακόμα μία φορά στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, οι εξέδρες του γηπέδου της Λεωφόρου θα είναι γεμάτες! Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο της ομάδας μας για την υποστήριξη.»

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή