Σουρωτήρι ο Έβρος, μόνιμη εγκατάσταση πληθυσμών στη Σάμο, δημιουργία πόλης μεταναστών στη Λέσβο!

Αντιφατικά μηνύματα από την κυβέρνηση στο μεταναστευτικό

by Times Newsroom
  • Της Παγχιακής Επιτροπής Αγώνα

Αντιφατικά μηνύματα από την κυβέρνηση στο μεταναστευτικό:

* Από την μία μιλάει για υβριδικό πόλεμο και εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού από την Τουρκία, για καμία παραμονή μεταναστευτικού πληθυσμού στην ακριτική Ελλάδα και από την άλλη εγκαθιστά μεταναστευτικούς πληθυσμούς στα ακριτικά νησιά με το πρόσχημα των προγραμμάτων ενσωμάτωσης και μάλιστα στην πολύπαθη Σάμο!

* Την μία λέει ότι στον Έβρο δεν περνάει ούτε κουνούπι και την άλλη ακούμε για καθημερινές παράνομες ροές εκατοντάδων μεταναστών με αποτέλεσμα την άρον άρον επέκταση του φράκτη κατά 80 χιλιόμετρα!

Ο Μηταράκης την μία στιγμή παίρνει την μορφή Ράμπο και μιλάει για ταχείες απελάσεις και στήνεται σε live μετάδοση τηλεοπτικής εκπομπής μπροστά σε πτήσεις τσάρτερ επιστροφής (μόλις) 19 μεταναστών και την άλλη με ύφος μητέρας Τερέζας νομοθετεί για μεταγενέστερη αίτηση ασύλου σε όσους έχουν ήδη τελεσίδικη και απορριπτική απόφαση!!

Πόσες φορές δεν ακούσαμε ότι θα μπει αυστηρός εποπτικός έλεγχος στις ΜΚΟ; Το πρόσφατο περιστατικό στον Έβρο με τους 38 μετανάστες υποδηλώνει για άλλη μία φορά ότι οι ΜΚΟ δρουν ως κράτος εν κράτει και αποκαλύπτεται ότι η εμφανέστατη ανεπάρκειά του κ. Μηταράκη να περιορίσει την ασυδοσία των ΜΚΟ, λειτουργεί εις βάρος της χώρας μας.

Ο «εφιάλτης» της Σάμου όπως τον αποκαλούν όλο και περισσότεροι Σαμιώτες τον πατριώτη τους κ. Λογοθέτη, γ.γ. στο Υπουργείο Μετανάστευσης και δεξί χέρι του κ. Μηταράκη, έφτασε στο σημείο σε συνέντευξή του σε τοπικό μέσο της Σάμου να μιλήσει για «πιλοτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης πληθυσμών πυρόσβεσης» που θα ξεκινήσει από την ακριτική Σάμο! Στην συνέντευξη μάλιστα που δίνει παραδέχεται ότι αντί της επιδοματικής πολιτικής που εφαρμόζεται μέχρι σήμερα ουσιαστικά θα εφαρμοστεί η μόνιμη εγκατάσταση πληθυσμών στα ακριτικά νησιά με το πρόσχημα των προγραμμάτων ενσωμάτωσης! Ούτως ή αλλιώς, είτε δικαιούται κάποιος άσυλο είτε όχι, παραμένει εσαεί στην Ελλάδα, οπότε γιατί να μην δουλέψει όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε αγροτικές δουλειές στην Ηλεία ή την Καρδίτσα που τόσο ανάγκη έχουν αυτές οι περιοχές και όπως άλλωστε το απαιτεί (!!) σύσσωμη η εκεί πολιτική (εξαρτώμενη) ηγεσία;

Δηλαδή από την μία καταγγέλλουμε ως χώρα την Τουρκία ότι έχει εξαπολύσει υβριδικό πόλεμο με το μεταναστευτικό και από την άλλη ανακοινώνουμε ότι όποιος μπει παράνομα υπάρχει μία οδός. Η οδός της μόνιμης εγκατάστασης! Και μάλιστα όλα αυτά στις ακριτικές περιοχές που τόσο ξεδιάντροπα διεκδικεί με καθημερινές δηλώσεις και παραβιάσεις του εναέριου ελληνικού χώρου η Τουρκία!

Αποκαλύπτεται έτσι η «χρησιμότητα» των Υπερδομών που κατασκευάστηκαν στα πιο ευαίσθητα σημεία και οι οποίες συντελούν στην αποσταθεροποίηση των συνόρων. Παρόλα αυτά χωρίς καμία λογική, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η πραγματικότητα και η κρισιμότητα των ελληνοτουρκικών σχέσεων, η Υπερδομή της Λέσβου , η μεγαλύτερη στην Ευρώπη, ήδη κατασκευάζεται στην καρδιά ενός τεράστιου δάσους στο κέντρο του νησιού.

Στις 2 Αυγούστου ο κ. Μηταράκης τουιτάριζε γεμάτος περηφάνια «Πλέον το #μεταναστευτικό δεν απασχολεί τους Έλληνες πολίτες. Σήμερα δεν αποτελεί θέμα συζήτησης σχεδόν για κανέναν».

Λίγες μέρες αργότερα και μετά από τις 3 καραβιές μεταναστών στα Κύθηρα και το κρυφτούλι με τους 38 μετανάστες στον Έβρο, αποκαλύφθηκε για άλλη μία φορά η μπαρουφολογία και ο πολιτικαντισμός Μηταράκη.

Η μόνη αλήθεια είναι ότι η Τουρκία θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί το μεταναστευτικό ως όπλο. Απαραίτητο στοιχείο για την εκπλήρωση του στόχου της αποσταθεροποίησης της Ελλάδας είναι οι Υπερδομές, και οι σιτιζόμενες ΜΚΟ με τους παρατρεχάμενους τους.

Τελικά, εκτός από το να στήνει Υπερδομές και να κάνει μόνιμη εγκατάσταση πληθυσμού μεταναστών πάνω στα σύνορα, ο κ. Μηταράκης είναι ικανός για κάτι άλλο;

ΠΑΓΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com