Στ. Παπασταύρου: Με το απαλλακτικό βούλευμα κατέρρευσε οριστικά η σκευωρία σε βάρος μου

by Times Newsroom 1

Προσερχόμενος σήμερα στον Άρειο Πάγο, ο Σταύρος Παπασταύρου προέβη σε δηλώσεις μετά το απαλλακτικό για εκείνον βούλευμα, με το οποίο κατέρρευσε αμετάκλητα, όπως είπε, η σε βάρος του σκευωρία.

Ειδικότερα, ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, δήλωσε: «Mε το απαλλακτικό βούλευμα 2723/2020, το οποίο κατέστη αμετάκλητο, κατέρρευσε οριστικά η σκευωρία σε βάρος μου. Στοχοποιήθηκα βάναυσα, αδίστακτα, λόγω της πολιτικής μου δράσης με τη Νέα Δημοκρατία και της συνεργασίας μου με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Ο ορισμός της πολιτικής δίωξης. Η Δικαιοσύνη όμως μίλησε παρά την προσπάθεια χειραγώγησής της. Χρειάστηκαν έξι δύσκολα χρόνια για να δικαιωθώ. Και δικαιώθηκα. Πλήρως, με σειρά αμετάκλητων δικαστικών αποφάσεων για όλα όσα με κατηγορούσαν.

Οι κατήγοροί μου, ο ΣΥΡΙΖΑ, είχαν δηλώσει στη Βουλή ότι θα ζητούσαν συγνώμη σε περίπτωση αθώωσής μου. Την περιμένω όχι ως προσωπική δικαίωση αλλά ως πρώτο βήμα προκειμένου κανείς αθώος να μην υποστεί όλα όσα έγιναν σε βάρος μου. Είναι θέμα Δημοκρατίας» ανέφερε ο κ. Παπασταύρου.

Στο θέμα αναφέρθηκε σήμερα και η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή