Στα αζήτητα του νεκροτομείου ένα παιδί 12 ετών που σκοτώθηκε σε τροχαίο στον Ασπρόπυργο

Ο οδηγός δεν την είδε και την παρέσυρε για τουλάχιστον 50 μέτρα

by Times Newsroom

Στα αζήτητα παραμένει το 12χρονο κορίτσι, που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στον Ασπρόπυργο. Η ΕΛΑΣ έχει απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει ο,τιδήποτε και μπορεί να βοηθήσει στην αναζήτηση των συγγενών του παιδί να επικοινωνήσει με την τροχαία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν στη μεσαία λωρίδα στο ρεύμα προς Αθήνα λίγο μετά τα διυλιστήρια. Ένα αυτοκίνητο με δύο επιβάτες την παρέσυρε και φαίνεται ότι ο οδηγός δεν την είδε και την παρέσυρε για τουλάχιστον 50 μέτρα.

Κανένας δεν έχει αναζητήσει το παιδί μέχρι στιγμής. Ακολουθήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου καθώς ο οδηγός έμεινε στο σημείο του τροχαίου και συνελήφθη. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν εντοπίστηκε ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του 53χρονου οδηγού.

Η έκκληση της ΕΛΑΣ για τους συγγενείς του παιδιού

Τροχαίο δυστύχημα με θανάσιμο τραυματισμό ανήλικης πεζής αγνώστων στοιχείων (παράσυρση) – Αναζήτηση οικείων

Την 27-12-2021 και περί ώρα 23:58, επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος της χ/θ 15.700 (ύψος Διυλιστηρίων Ασπροπύργου), περιοχής Δήμου Ασπροπύργου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, έλαβε χώρα τροχαίο δυστύχημα (παράσυρση), κατά το οποίο τραυματίσθηκε θανάσιμα αγνώστων στοιχείων ταυτότητας ανήλικη πεζή από διερχόμενα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.

Η ανωτέρω με χαρακτηριστικά μαύρα μαλλιά, φορούσε κατά την ώρα του ατυχήματος αθλητικό παντελόνι (φόρμα) χρώματος γκρι σκούρου, αθλητικό φούτερ χρώματος γκρι σκούρου και αθλητικά υποδήματα μάρκας “ ASICS ” και χρώματος ροζ.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναζήτηση οικείων της ανωτέρω παθούσας, να επικοινωνήσει με το Β΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής, στα τηλέφωνα 210-5565530, 210-5546930 και 210-5565541.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή