Στάσεις εργασίας σε λεωφορεία και τρόλεϊ την Πέμπτη

«Ένας ακόμα εργάτης δεν γυρίζει στην οικογένειά του από την εντατικοποίηση της εργασίας»

by Times Newsroom 1

Στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021, ζητώντας την άμεση απόδοση ευθυνών για το τραγικό δυστύχημα στη γραμμή του ΗΣΑΠ τα ξημερώματα της Τρίτης, καθώς και τη συντήρηση των υποδομών στους χώρους εργασίας.

Τις στάσεις εργασίας εξήγγειλαν το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ και η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, και αφορούν στα παρακάτω δρομολόγια:

  • Από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9:00 το πρωί,
  • και από τις 21:00 ως τη λήξη της βάρδιας.

«Άμεση απόδοση ευθυνών του τραγικού δυστυχήματος»

Η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ αναφέρει στην ανακοίνωσή της: «Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος εργαζομένου συναδέλφου μας του ΗΣΑΠ. Ένας ακόμα εργάτης δεν γυρίζει στην οικογένειά του από την εντατικοποίηση της εργασίας, την επιλογή της εργοδοσίας να μην παίρνει μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς. Απαιτούμε: άμεση απόδοση ευθυνών του τραγικού δυστυχήματος. Πρόληψη και Συντήρηση των υποδομών στους χώρους εργασίας».

Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ ζητά, επίσης, την απόδοση των ευθυνών καθώς και την κατάργηση των εργολαβικών εταιρειών στους χώρους εργασίας.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή