Στέφανος Τσιτσιπάς: Κι άλλη επιτυχία στο Σινσινάτι – Νίκη και στο διπλό παρά τη βροχή

Με τον παρτενέρ του Χόλγκερ Ρούνε πέρασαν στο δεύτερο γύρο

by Times Newsroom

Μετά από την άνετη νίκη του με 2-0 σετ επί του Φίλιπ Κραγίνοβιτς στο μονό και την πρόκρισή του στον 3ο γύρο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγύρισε κι άλλη επιτυχία στο τουρνουά τένις του Σινσινάτι. Αυτή τη φορά στο διπλό. Μαζί με τον παρτενέρ του Χόλγκερ Ρούνε πέρασαν στο δεύτερο γύρο.

Παίζοντας τένις υψηλού επιπέδου έβγαλαν νοκ άουτ τους Ραφαέλ Μάτος και Νταβίδ Βέγα Ερνάντεθ με 2-0 σετ (6-2, 6-3). Ούτε η βροχή τους… έβγαλε από το ρυθμό καθώς υπήρξε μεγάλη διακοπή προκειμένου να στεγνώσει το τερέν.

Σε βίντεο, δε, που μοιράστηκαν οι διοργανωτές στο Twitter φαίνεται η εντυπωσιακή δουλειά και οργάνωσή τους προκειμένου να στεγνώσουν την πίστα για να συνεχιστούν οι αγώνες, αφού η… μπόρα επηρέασε όλο το πρόγραμμα του τουρνουά στο Σινσινάτι.

Ας επιστρέψουμε, όμως, στο ματς. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κι ο Χόλγκερ Ρούνε μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και «καθάρισαν» το πρώτο σετ με συνοπτικές διαδικασίες και 6-2 στα games. Η ανωτερότητα δύο εκ των κορυφαίων τενιστών του ανδρικού σιρκουΐ φάνηκε στο court. Η ατομική τους ποιότητα έκανε τη διαφορά, ενώ έδειξαν να συνεργάζονται λες κι αγωνίζονται μαζί χρόνια. Τόσο καλή χημεία έχουν αναπτύξει.

Στο δεύτερο σετ, ο Έλληνας πρωταθλητής κι ο Δανός συμπαίκτης του μπήκαν και πάλι καλά και προηγήθηκαν με 2-1 games. Ακολούθησε η βροχή και η διακοπή, αλλά με την επανέναρξη ο Στέφανος Τσιτσιπάς κι ο Χόλγκερ Ρούνε εμφανίστηκαν πανέτοιμοι για την πρόκληση και έβγαλαν και πάλι το ταλέντο τους στο court φτάνοντας στην κατάκτηση του δεύτερου σετ με 6-3 και της νίκης-πρόκρισης στον επόμενο γύρο.

Εκεί, πάντως, τους περιμένει σαφώς πιο δύσκολο έργο μιας και αντίπαλοί τους θα είναι οι Νίκολα Μέκτιτς και Μάτε Πάβιτς. Οι Κροάτες είναι έμπειροι τενίστες του διπλού και μάλιστα βρίσκονται στο νούμερο πέντε του ταμπλό και θεωρούνται από τους υποψήφιους για να φτάσουν μακριά ακόμη κι ως τη διεκδίκηση του τίτλου.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com