Στέφανος Τσιτσιπάς: Στον τελικό της Μαγιόρκα και φαβορί για το τρόπαιο – Δείτε τα highlights

Νίκη με 2-0 σετ επί του Μπέντζαμιν Μπόνζι στον ημιτελικό

by Times Newsroom

Στον πρώτο τελικό της καριέρας του σε ό,τι αφορά σε τουρνουά στο γρασίδι προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος νίκησε με 2-0 σετ τον Μπέντζαμιν Μπόνζι και θα διεκδικήσει το τρόπαιο στη Μαγιόρκα, όντως το φαβορί απέναντι σε έναν εκ των Μπαουτίστα Αγκούτ ή Μπελιέ, προκειμένου να πάει με τέλεια ψυχολογία στο Wimbledon.

Πρώτος τελικός σε γρασίδι και 21ος συνολικά στην καριέρα του κορυφαίου Έλληνα τενίστα, ο οποίος ήταν το φαβορί απέναντι στο Νο56 της παγκόσμιας κατάταξης και το απέδειξε επικρατώντας με 2-0, κερδίζοντας έτσι το δικαίωμα να διεκδικήσει το τρόπαιο του τουρνουά της Μαγιόρκα το Σάββατο (25/6) απέναντι σε έναν εκ των Αγκούτ ή Μπελιέ.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι Τσιτσιπάς και Μπονζί πήγαιναν χέρι-χέρι μέχρι και το 4-4 στο πρώτο σετ, αλλά σε εκείνο το σημείο ο Στέφανος έκανε break και αμέσως μετά διατήρησε το σερβίς του και με 6-4 έκανε το 1-0.

Ο Τσιτσιπάς είχε το πάνω χέρι και στο δεύτερο σετ φρόντισε να κάνει από νωρίς το break, παίρνοντας προβάδισμα με 2-1 και αμέσως μετά, στο δικό του σερβίς, έκανε το 3-1, πλησιάζοντας στον τελικό. Το μόνο που είχε να κάνει ο Έλληνας τενίστας, πλέον, ήταν μη δεχθεί break από τον Μπονζί και όντως δεν δέχθηκε, επικρατώντας και στο δεύτερο σετ με 6-4 και κάνοντας το 2-0.

Τα σετ: 6-4, 6-4

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com