Στελέχη ΠΑΣΟΚ κατά Λοβέρδου: «Πολιτικά παράδοξο να έχει κοινές αγωνίες με τον Οικονόμου και τον Σκέρτσο»

Ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε πως δεν γίνεται να απορρίπτουμε πρόσωπα, χωρίς να προτείνουμε κάποια συγκεκριμένη εναλλακτική πρόταση

by Times Newsroom

Με αιχμές απάντησαν παράγοντες του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στον Ανδρέα Λοβέρδο, με αφορμή την χθεσινή συνέντευξη του Νίκου Ανδρουλάκη.

«Είναι πολιτικά παράδοξο ο Ανδρέας Λοβέρδος να έχει κοινές αγωνίες με τον Γιάννη Οικονόμου και τον ‘Ακη Σκέρτσο», ήταν το σχόλιο της Χαριλάου Τρικούπη.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε πως δεν γίνεται να απορρίπτουμε πρόσωπα, χωρίς να προτείνουμε κάποια συγκεκριμένη εναλλακτική πρόταση. Συγκεκριμένα είπε: «Όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα, για να έχουν ξεκάθαρη εικόνα οι πολίτες».

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, σκιαγράφησε το πρόσωπο που θα προτείνει ως Πρωθυπουργό σε μια κυβέρνηση συνεργασίας που θα προκύψει μετά τις εκλογές, δηλώνοντας πως αυτός πρέπει να είναι πολιτικό πρόσωπο, εμμένοντας στην άρνησή του να αποδεχθεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή τον Αλέξη Τσίπρα.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή