Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει ο Πάνος Σκουρλέτης για άρθρο που τον χαρακτηρίζει «αποτυχημένο, μοιραίο και προβοκάτορα»

Αφορμή ένα άρθρο για το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

by Times Newsroom

Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του Πάνου Σκουρλέτη και του Γιώργου Λακόπουλου, με αφορμή άρθρο που έγραψε ο τελευταίος, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ να πάει στη δικαιοσύνη τον δημοσιογράφο.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτηση που έκανε στο Facebook, σημείωσε μεταξύ άλλων πως «επί τέσσερα, και πλέον, χρόνια ο κ. Λακόπουλος έχει αναλάβει το έργο της προσωπικής στοχοποίησής μου. Μέχρι τώρα τον είχα αγνοήσει, διότι δεν μου αρέσει να κάνω συνομιλητές ανθρώπους των δικών του χαρακτηριστικών. Έχει, άλλωστε, τη δική του διαδρομή στο χώρο της δημοσιογραφίας και είναι γνωστό τι και ποιους υπηρέτησε. Ωστόσο, η συνεχής διαστρέβλωση γεγονότων, τα ψεύδη και οι συκοφαντίες, όταν εμμονικά επαναλαμβάνονται, με αναγκάζουν, όχι να απαντήσω στον ίδιο, αλλά πολύ σύντομα να θυμίσω και να ενημερώσω για ορισμένα ζητήματα όσους θα είχαν κάποιο ενδιαφέρον για αυτά στα οποία αναφέρεται».

Ο Γιώργος Λακόπουλος απάντησε στην παραπάνω κίνηση με άρθρο που έγραψε στην ιστοσελίδα anoixtoparathyro.gr και ανέφερε ότι «κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια. Ότι είχα να γράψω γι’ αυτόν το έχω γράψει- και δεν έχει νόημα να τα επαναλάβω. Απλώς σημειώνω ότι ένα δημοσίευμα περιέχει στοιχεία δυο κατηγοριών: πληροφορίες ή πραγματικά περιστατικά και απόψεις ή κρίσεις. Όπου οι πληροφορίες και τα πραγματικά περιστατικά δεν είναι ακριβή να τα διορθώσω ευχαρίστως. Οι απόψεις και οι κρίσεις είναι δικαίωμά μου».

Σημειώνεται, ότι αφορμή αποτέλεσε το άρθρο του Γιώργου Λακόπουλου με τίτλο «Πάνος Σκουρλέτης: Αποτυχημένος, μοιραίος, τώρα και προβοκάτορας», με αφορμή το 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο δημοσιογράφος με κείμενό του που δημοσιεύτηκε μία ημέρα μετά τη λήξη του συνεδρίου αναφέρει για την πολυτασική εσωκομματική ομάδα της «Ομπρέλας» και τον Πάνο Σκουρλέτη ότι «υπό την πίεση της απομόνωσης και αφού το συνέδριο είχε λήξει, κάποιοι ανακίνησαν ένα διαδικαστικό θέμα για να χαλάσουν το κλίμα -το οποίο πιστώνεται εξ ολοκλήρου στον Τσίπρα- και ίσως για να διαμορφώσουν άλλοθι ενδεχόμενης διάσπασης. Την εκπροσώπησή τους σ’ αυτή τη χονδροειδή προβοκάτσια, ανέλαβε ο μοιραίος άνθρωπος του ΣΥΡΙΖΑ: ο Πάνος Σκουρλέτης»

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή