Στην «αντεπίθεση» ο Γ. Οικονόμου για τα Ραφάλ: «Μικροπρέπεια από τον κ. Τσίπρα»

«Ελπίζουμε και ευχόμαστε στην επόμενη ιστορική στιγμή για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας να παρευρεθεί έστω και ένας εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ»

by Times Newsroom

Για «μικροπρέπεια» κατηγόρησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας στις βολές του Αλέξη Τσίπρα με αιχμή το βίντεο που ανήρτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την παραλαβή των Rafale.

«Ο ελληνικός λαός σήμερα αισθάνεται ασφαλέστερος και υπερήφανος. Ο κ. Τσίπρας, αυτή την μέρα τουλάχιστον, θα μπορούσε να αφήσει στην άκρη την μικροπρέπεια και την αντιπαράθεση για μια μεγάλη επιτυχία της πατρίδας. Δεν θα τον ακολουθήσουμε» σχολίασε ο κ. Οικονόμου.

Ανέφερε ακόμη πως «η κυβέρνηση, σε απόλυτη σύμπνοια με τον ελληνικό λαό, συνεχίζει ανυποχώρητα την προσπάθεια ενίσχυσης της ισχύος της Ελλάδος, σε κάθε επίπεδο». «Ελπίζουμε και ευχόμαστε στην επόμενη ιστορική στιγμή για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας να παρευρεθεί έστω και ένας εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ» κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com