Στην ΕΥΠ το απόγευμα αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ για συνάντηση με τον Θ. Δεμίρη

«Ένας- ένας οι βουλευτές της Ν.Δ. αρχίζουν και μιλάνε» σχολίασαν πηγές του κόμματος

by Times Newsroom

Στην ΕΥΠ θα μεταβεί στις 17:00 αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προκειμένου να συναντηθεί με τον διοικητή της, Θεμιστοκλή Δεμίρη, σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, κατά τις ίδιες πηγές, αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, υπό την γραμματέα της Κ.Ο. και πρώην υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, και τον τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Σπίρτζη, ζήτησε άμεση συνάντηση με τον νέο διοικητή της ΕΥΠ, κ. Δεμίρη, «για εξηγήσεις με αφορμή την αποκάλυψη ότι ΕΥΠ και ΚΕΤΥΑΚ έχουν λάβει εντολές από υψηλόβαθμα στελέχη της Υπηρεσίας για καταστροφή αποδεικτικών στοιχείων και υλικού παρακολουθήσεων».

«Ένας- ένας οι βουλευτές της Ν.Δ. αρχίζουν και μιλάνε» 

Στο μεταξύ σχολιάζοντας δηλώσεις στελεχών του κυβερνώντος κόμματος πηγές του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. σημείωσαν πως «ένας- ένας οι βουλευτές της Ν.Δ. αρχίζουν και μιλάνε και κάνουν την ενοχή του κ. Μητσοτάκη για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων να μην κρύβεται με τίποτα».

«Μετά τον κ. Ρουσόπουλο που δήλωσε ότι υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα, ο κ. Κακλαμάνης δήλωσε ότι είναι θετικός στην αλλαγή της τροπολογίας για την ΑΔΑΕ, την τροπολογία της ντροπής και της συσκότισης που δεν επιτρέπει στους πολίτες να ενημερώνονται εφόσον έχει γίνει άρση του απορρήτου των επικοινωνιών τους» ανέφεραν οι ίδιες πηγές.

«Όσο ο κ. Μητσοτάκης αρνείται να καταργήσει την συγκεκριμένη τροπολογία, που ο ίδιος έφερε και του το ζητάμε εδώ και ένα μήνα, τόσο θα αποδεικνύει ότι δεν θέλει καμία διαλεύκανση και ότι φοβάται να μην βγουν στην φορά και άλλα ονόματα» επισήμαναν από την Κουμουνδούρου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com