Στην Κάρυστο ο Μπόρις Τζόνσον: Απολαμβάνει ήλιο και θάλασσα παρά την «κατακραυγή» των βρετανικών ΜΜΕ

Ατάραχος, ο Μπόρις Τζόνσον συνεχίζει τις διακοπές του στην Ελλάδα, παρά τα δεκάδες βρετανικά δημοσιεύματα που τον κατακρίνουν για την πολυήμερη απουσία του από τη χώρα, της οποίας εξακολουθεί να είναι πρωθυπουργός.

by Times Newsroom

Όπως όλα δείχνουν, ο Μπόρις Τζόνσον βρίσκεται αυτή την στιγμή στην Κάρυστο, όπου απολαμβάνει τα μπάνια του σε μια απόμερη παραλία. Το προηγούμενο σαββατοκύριακο ο Βρετανός πρωθυπουργός είχε εντοπιστεί από καταναλωτές να κάνει ο ίδιος τα ψώνια του σε σούπερ μάρκετ της Νέας Μάκρης.

Η βρετανική εφημερίδα The Sun έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα φωτογραφίες του Μπόρις Τζόνσον όπου τον βλέπουμε να χαίρεται τον ήλιο της Καρύστου:

Μπόρις Τζόνσον

Μπόρις Τζόνσον
Πηγή: The Sun

Η εφημερίδα πήρε συνέντευξη από κατοίκους της Καρύστου, οι οποίοι περιέγραψαν τον Τζόνσον ως «χαλαρό» και δήλωσαν έκπληκτοι που ανακάλυψε την συγκεκριμένη παραλία, η οποία είναι άγνωστη ακόμα και σε ντόπιους.

«Δεν έχω ιδέα πώς βρήκε αυτή την παραλία ο Τζόνσον. Ακόμα και κάτοικοι της περιοχής που μένουν εδώ για χρόνια δεν τη γνωρίζουν», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στη Sun. Ο Βρετανός πρωθυπουργός βρέθηκε στην εν λόγω παραλία μαζί με το γιο του, ο οποίος έδειχνε επίσης να απολαμβάνει το κολύμπι του στα όμορφα νερά.

Πάντως, ο Μπόρις Τζόνσον και ο γιος του δεν παρέμειναν για πολύ στην παραλία, εξαιτίας της υψηλής θερμοκρασίας που τους το κατέστησε δύσκολο. Σύμφωνα με μάρτυρα, οι Τζόνσον μαζί με τη συνοδεία τους αναχώρησαν από την παραλία μετά από λίγη ώρα, επιβιβαζόμενοι σε δύο διαφορετικά οχήματα.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή