Στις 26 Οκτωβρίου το hybrid conference Digi.travel θα σας ενημερώσει για τις εξελίξεις του διεθνούς τουρισμού

by Times Newsroom

Με κύριο ομιλητή τον καθηγητή Δημήτρη Μπούχαλη, από το The Hong Kong Polytechnic University και το Bournemouth University, θα αναλυθεί η διεθνής στρατηγική για τον τουρισμό προς το 2030 στο φετινό hybrid conference Digi.travel, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο μας. Στο πάνελ θα βρίσκονται καθηγητές τουρισμού από όλον κόσμο όπως ο καθηγητής Peter O’Connor από το University of South Australia Business School, η καθηγήτρια Dan Wang, από το School of Hotel and Tourism Management και το The Hong Kong Polytechnic University, και η καθηγήτρια Katerina Volchek από το DigiHealth & Smart Tourism lab του Deggendorf Institute of Technology, και η κ. Aigli Balamatsi, CEO & Executive Strategy Director που θα αναλύσουν τις τρέχουσες τάσεις του τουρισμού δίνοντας μια ξεκάθαρη εικόνα για την κατεύθυνση του τουρισμού τα επόμενα χρόνια.

Στην συνέχεια θα αναλυθεί ο σπουδαίος ρόλος της καινοτομίας στον τουρισμό από τον κ. Itai Green, Founder & CEO Innovate Israel, ενώ ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας κ. Αλέξανδρος Βασιλικός θα αναπτύξει τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες από την καινοτομία και τις start ups στο χώρο του τουρισμού. Κατόπιν, θα γίνει παρουσίαση ορισμένων start ups τονίζοντας τον τρόπο που μπορούν να συμβάλουν στις τουριστικές επιχειρήσεις.

Στη συνέχεια ο κ. Γιάννης Φώτης, διευθυντής της Novus Mind Ltd, θα αναλύσει πως οι προορισμοί πρέπει να κάνουν σχεδιασμό marketing και τι στρατηγικές πρέπει να ακολουθήσουν για να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στον απαιτητικό πλέον τουρίστα του μέλλοντος.

Τέλος, το πάνελ με τους συγγραφείς Γιάννη ΠρωτοπαππαδάκηΑρσένη Πασχόπουλο, και Κύρο Ασφή, θα αναλύσει θέματα για τα κοινωνικά δίκτυα και θα δώσει στρατηγικές για τι πρέπει να κάνει αυτή την περίοδο κάθε τουριστική επιχείρηση.

Δείτε την agenda του συνεδρίου ΕΔΩ.

Δείτε τους ομιλητές του συνεδρίου ΕΔΩ.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή