Στο εξωτερικό για ενημέρωση των επενδυτών για το Athens Alive ο Γιαννακόπουλος

by Times Newsroom 1

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα μεταβεί την Τετάρτη στο εξωτερικό, όπου θα ενημερώσει τους επενδυτές του «Athens Alive» για τα νέα-θετικά όπως όλα δείχνουν- δεδομένα που έχουν προκύψει στην υπόθεση!

Τα όσα γίνονται ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την κυβέρνηση και δεν βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας στην υπόθεση του «Athens Alive» που αφορά και την επόμενη ημέρα του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού φαίνεται πως έχουν ξεκάθαρα θετική χροιά και για αυτό τον λόγο ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΚΑΕ και εμπνευστής αυτού του σπουδαίου project θα μεταβεί την Τετάρτη στο εξωτερικό για να έχει συνάντηση με τους επενδυτές, τους «συμπαίκτες» που βρίσκονται στο πλευρό του.

Ο Γιαννακόπουλος αναμένεται να ενημερώσει τους εκπροσώπους των εταιριών για τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει στην υπόθεση και δεν έχουν βγει στον… αφρό(ξεκάθαρο δείγμα της σοβαρότητας της κατάστασης και των ανθρώπων που την διαχειρίζονται), ώστε να χαράξουν τις επόμενες κινήσεις τους που θα φέρουν πιο κοντά στο όνειρο το «τριφύλλι» αλλά και ολόκληρη την Αθήνα.

Πηγή: Gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή