Στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης ο Τζορτζ Τσούνης: «Ζωτικός ο ρόλος του στη διασφάλιση της νότιας πτέρυγας του ΝΑΤΟ»

ΤΙμητική χαρακτήρισε την επίσκεψη ο επικεφαλής του ΟΛΑ

by Times Newsroom

Στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, για το οποίο υπάρχει αμερικανικό ενδιαφέρον, βρέθηκε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζορτζ Τσούνης. Μαζί με τον κ. Τσούνη ήταν και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος, αλλά και αντιπροσωπεία του αμερικανικού οργανισμού εθνικής ασφάλειας Business Executives for National Security.

«Με ικανοποίηση συνόδεψα μια εντυπωσιακή  αντιπροσωπεία του BENS.org στην Αλεξανδρούπολη με τον ΑΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο, υπογραμμίζοντας το ζωτικό ρόλο που διαδραματίζει αυτό το λιμάνι στη διασφάλιση της νότιας πτέρυγας του ΝΑΤΟ, βοηθώντας την Ελλάδα να ηγηθεί στην ενεργειακή διαφοροποίηση της περιοχής και (να αποτελέσει) βασική πύλη προς τα δυτικά Βαλκάνια και τη Μαύρη Θάλασσα» έγραψε στο Twitter ο πρέσβης των ΗΠΑ.

Ο επικεφαλής του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ, σε ανάρτησή του, χαρακτήρισε την επίσκεψη ως ιδιαίτερα τιμητική. «Ιδιαίτερη τιμή για τον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης η επίσκεψη του Αρχηγού @ChiefHNDGS, του Πρέσβη Tsunis @USAmbassadorGR & αντιπροσωπίας του αμερικανικού οργανισμού εθνικής ασφάλειας Business Executives for National Security @BENS_org με επικεφαλής τον General Votel!» έγραψε στο Twitter.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή