Στο μικροσκόπιο των ΗΠΑ η πολωνική νομοθεσία για ΜΜΕ και αποκατάσταση περιουσιών θυμάτων του Ολοκαυτώματος

by Times Newsroom 1

Οι Ηνωμένες Πολιτείες παρακολουθούν στενά τα νομοσχέδια για τα μέσα ενημέρωσης και την αποκατάσταση των περιουσιών θυμάτων του Ολοκαυτώματος, ανακοίνωσε χθες το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών, τονίζοντας ότι η Βαρσοβία έχει την ευκαιρία να αποδείξει ότι εμμένει στις αξίες που συνδέουν τις ΗΠΑ και την Πολωνία.

“Παρακολουθούμε πολύ στενά αυτές τις νομοθετικές προσπάθειες στην Πολωνία για τα μέσα ενημέρωσης και την αποκατάσταση περιουσιών θυμάτων του Ολοκαυτώματος”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Νεντ Πράις στους δημοσιογράφους, προσθέτοντας ότι μερικοί από τους πλέον ανώτερους αξιωματούχους του υπουργείου συζήτησαν για τη νομοθεσία αυτή με Πολωνούς αξιωματούχους τις τελευταίες ώρες.

“Η κυβέρνηση της Πολωνίας έχει τώρα την ευκαιρία να δείξει με πράξεις και όχι μόνο με λόγια ότι εμμένει στις αξίες που ενώνουν τη διατλαντική μας συμμαχία και τις αξίες που συνδέουν τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Πολωνία”, τόνισε.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή