Στο ΣΕΦ ο Γιαννακόπουλος, ο Ολυμπιακός ζητά να μην του επιτραπεί η είσοδος

by Times Newsroom 1

Έντονος προβληματισμός επικρατεί λίγες ώρες πριν το τζάμπολ του «αιώνιου» ντέρμπι της Euroleague, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (3/03, 21:00).

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να συνοδεύσει την αποστολή του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, όπως είχε συμβεί την περασμένη σεζόν. Έτσι κι εφέτος ο «ισχυρός άνδρας» των «πρασίνων» αποφάσισε να βρεθεί κοντά στον Ρικ Πιτίνο και τους παίκτες, συνοδεύοντας την αποστολή στο Φάληρο.

Το γεγονός αυτό έγινε γνωστό στον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να απευθύνονται στις αρμόδιες αρχές και να ζητούν την απαγόρευση εισόδου στο ΣΕΦ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Συγκεκριμένα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός έστειλε έγγραφο στους αρμόδιους φορείς με το οποίο ζητά να μην επιτραπεί η είσοδος του διοικητικού ηγέτη του Παναθηναϊκού στο κλειστό του Νέου Φαλήρου.

Η πληροφορία πως ο Γιαννακόπουλος θα συνόδευε την αποστολή του «τριφυλλιού» έφτασε μέσω επίσημου εγγράφου στην Αστυνομία και την Εισαγγελία, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να ζητά «ως προληπτικό μέτρο για τη διασφάλιση της διεξαγωγής του αγώνα σε συνθήκες ασφαλείας και ευ αγωνίζεσται να μην επιτραπεί η είσοδός του στο ΣΕΦ».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή