Στο «Σωτηρία» ο Ανδρουλάκης: Ξεκινάμε νέα εκστρατεία ενημέρωσης για το εμβόλιο

«Δεν μπορεί ο κ. Μητσοτάκης να κρύβει τις τεράστιες ευθύνες του πίσω από ακραίες δηλώσεις μελών της αντιπολίτευσης»

by Times Newsroom

Επίσκεψη στο νοσοκομείο «Σωτηρία» πραγματοποίησε σήμερα, Παρασκευή (17/12) ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «είναι πολύ κρίσιμο να βελτιώσουμε το εμβολιαστικό πρόγραμμα της χώρας μας για να σώσουμε ανθρώπινες ζωές».

Ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ επέκρινε την κυβέρνηση επειδή δεν έχει πάρει τις αναγκαίες αποφάσεις για να στηρίξει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας όσο θα έπρεπε βάσει των σημερινών συνθηκών της πανδημίας. «Δεν μπορεί ο κ. Μητσοτάκης να κρύβει τις τεράστιες ευθύνες του πίσω από ακραίες και καταδικαστέες δηλώσεις μελών της αντιπολίτευσης», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης σχολιάζοντας με αιχμές και τη διαγραφή του κ. Κουρουμπλή.

Ανέφερε ακόμη ότι τα στοιχεία που τέθηκαν υπόψη του είναι αποκαλυπτικά για το περιορισμένο εύρος του εμβολιαστικού προγράμματος που έχει ως συνέπεια στη ΜΕΘ του «Σωτηρία» να είναι οι περισσότεροι ανεμβολίαστοι. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επικαλέστηκε την επιτυχία της Πορτογαλίας για να εξαγγείλει καμπάνια του Κινήματος Αλλαγής για τη χρησιμότητα των εμβολιασμών.

«Εμείς, ως κόμμα ευθύνης, ξεκινάμε νέα εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών για να σπάσουμε τον φόβο και την παραπληροφόρηση που αφορά το εμβόλιο. Πρέπει περισσότεροι άνθρωποι στη χώρα μας να πάρουν πρωτοβουλία, να τους στηρίξουμε, να καταλάβουν ότι η αξία του να υπερασπίσουμε την ανθρώπινη ζωή είναι μια καθημερινή μάχη. Θεωρώ αδιανόητο να αποδεχθούμε ότι κάθε μέρα θα είναι κανονικότητα να χάνεται ένα ελληνικό χωριό. Πρέπει να κάνουμε περισσότερα με συνεννόηση, σύνεση και σχέδιο. Και αυτή είναι πρωτίστως ευθύνη της κυβέρνησης, αλλά και ευθύνη όλων εμάς που θέλουμε πραγματικά να γυρίσουμε σελίδα και να έχουμε μια καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση της πανδημίας στη χώρα μας», υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή