Στο ΣτΕ στις 17 Φεβουαρίου η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της επέκτασης της μαρίνας Βουλιαγμένης

Είναι ψέμα -λένε οι κάτοικοι - ότι το έργο έχει ολοκληρωθεί κατά 70% άρα δεν έχουν νόημα οι νομικές ενέργειες των κατοίκων

by Times Newsroom

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας την ερχόμενη Πέμπτη 17.02.2022 θα συζητηθεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων των 6 κατοίκων προκειμένου να «παγώσει» προσωρινά το έργο της επέκτασης της μαρίνας Βουλιαγμένης, έως ότου συζητηθεί η κύρια Προσφυγή μαζί με τις 500 υπογραφές κατοίκων κατά της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου με στόχο την ακύρωση των όρων που έφεραν τον όρμο Βουλιαγμένης σε αυτή την κατάσταση.

Ας σημειωθεί ότι σε μια προσπάθεια να απαξιωθούν η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και η προσφυγή, ειπώθηκε ότι το έργο έχει ολοκληρωθεί κατά 70% άρα δεν έχουν νόημα οι νομικές ενέργειες των κατοίκων. Κάτι που είναι ψέμα καθώς δεν έχει κτιστεί ακόμα κανένα από τα κτήρια που προβλέπει η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου όπως το εμπορικό κέντρο και το ελικοδρόμιο ενώ συνεχίζονται τα βυθοκορήματα που καταστρέφουν τον πυθμένα του κόλπου της Βουλιαγμένης και έχει μετατραπεί σε κρανίου τόπος ένα κομμάτι που ήταν γεμάτο δένδρα.

Το χειρότερο όμως είναι ότι προσπάθησαν να προεξοφλήσουν την απόφαση του ΣτΕ προαναγγέλλοντας την απόρριψη της αίτησης των κατοίκων πριν ακόμα αποφανθεί το Ανώτατο Δικαστήριο.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com