Super League 1: Κορυφή ο Παναθηναϊκός με τη νίκη επί του ΟΦΗ – Δείτε τα γκολ

Τελικό αποτέλεσμα 0-2 στο Ηράκλειο

by Times Newsroom

Μετά τη νίκη επί του Ιωνικού στη Λεωφόρο, ήρθε και αυτή επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο με 0-2 για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος μπήκε όπως έπρεπε στο παιχνίδι, έβαλε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο με Παλάσιος – Σπόραρ και στη συνέχεια διαχειρίστηκε σωστά την κατάσταση, με μοναδικό αρνητικό για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς το γεγονός ότι ο Κουρμπέλης αποχώρησε λόγω ενοχλήσεων.

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν από το ξεκίνημα να δώσουν γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι, από το οποίο αποχώρησε πολύ γρήγορα ο Νέιρα για τους γηπεδούχους, αφού τραυματίστηκε και άφησε τη θέση του στον Ντίκο. Κακό για τους Κρητικούς, αλλά στη συνέχεια θα έρχονταν και τα χειρότερα… Στο 16′, συγκεκριμένα, ο Ρούμπεν με εκπληκτική μπαλιά έβγαλε τον Παλάσιος σε θέση για να εκτελέσει και το έκανε, γράφοντας το 0-1.

Ήταν το τέλειο ξεκίνημα για τους πράσινους που είχαν ηρεμία στο παιχνίδι τους, κατοχή μπάλας και ήλεγχαν πλήρως την κατάσταση, δείχνοντας διάθεση να κυνηγήσουν από νωρίς και δεύτερο γκολ. Αυτό που έβαλαν τελικά στο 33′ με την ωραία προβολή του Σπόραρ, μετά τη μπαλιά του Αϊτόρ, έχοντας ευκαιρία και για τρίτο γκολ, ξανά με τον Σλοβένο, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους αλλά η μπάλα έφυγε άουτ μετά την κεφαλιά.

Όλα πήγαιναν καλά, με λίγα λόγια, για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, η οποία στο β’ μέρος έριξε τον ρυθμό, διατηρώντας όμως πάντα τον έλεγχο. Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχασε λόγω ενοχλήσεων τον Κουρμπέλη, διαχειριζόταν όπως έπρεπε την κατάσταση και δεν επέτρεπε στον ΟΦΗ να γίνει απειλητικός, πέραν μιας φάσης με τον Ντίκο στο 70′, η οποία όμως δημιουργήθηκε λόγω λάθος του Ρούμπεν.

Οι Κρητικοί, βασικά, κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους επιθετικά μόνο στο τελευταίο 10λεπτο αλλά ήταν πολύ αργά πλέον, με τους πράσινους να παίρνουν το δεύτερο τρίποντο σε δύο αγώνες και να συνεχίζουν με αισιοδοξία.

ΟΦΗ: Στέφενς, Λάρσον, Γιοχού (64′ Διαμαντής), Βούρος, Γιαννούλης (46′ Μπουζούκης), Μεγιάδο, Ντιουσέ, Λάρσον, Νέιρα (11′ Ντίκο), Θοράρινσον (64′ Αποστολάκης), Τοράλ (69′ Στάικος).

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια, Πούγγουρας, Χουάνκαρ (76′ Γκάνεα), Ρούμπεν, Κουρμπέλης (69′ Βέρμπιτς), Τσέριν, Παλάσιος (86′ Βαγιανίδης), Αϊτόρ (86′ Φρόκου), Σπόραρ (76′ Ιωαννίδης).

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή