Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο της Φώφης Γεννηματά από την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη

«Η Φώφη έφυγε νωρίς αλλά αφήνει μια τεράστια παρακαταθήκη αγάπης»

by Times Newsroom 1

«Η Φώφη έφυγε νωρίς αλλά αφήνει μια τεράστια παρακαταθήκη αγάπης», αναφέρει σε συλλυπητήριο μήνυμα της η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη για την  απώλεια της Φώφης Γεννηματά.

Το συλλυπητήριο μήνυμα της υπουργού Πολιτισμού

«Η Φώφη Γεννηματά εντάχθηκε στο ΠΑΣΟΚ από τα φοιτητικά της χρόνια και το υπηρέτησε με αφοσίωση και αυταπάρνηση ως την τελευταία της στιγμή.  Γαλουχήθηκε στην πολιτική από τον πατέρα της, έναν εξαιρετικά  έντιμο  πολιτικό, αφιερωμένο στην πατρίδα. Το έργο του και το παράδειγμά του καθόρισαν την πολιτική της πορεία. Ο αγώνας της τα τελευταία χρόνια υπήρξε διπλός: Από τη μια αγωνιζόταν για το ΚΙΝΑΛ και από την άλλη έδινε την προσωπική της μάχη. Και για τα δύο πάλεψε γενναία. Σήμερα ο σεβασμός και η λύπη που εκφράζεται από όλο το πολιτικό φάσμα, αποτελεί την αναγνώριση του πολιτικού ήθους της και της ακεραιότητας της. Ο προσωπικός της αγώνας κρατήθηκε, με την απόλυτη στήριξη της οικογένειας της, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ως το τέλος. Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένειά της. Η Φώφη έφυγε νωρίς αλλά αφήνει μια τεράστια παρακαταθήκη αγάπης. Στην πολιτική ζωή της Ελλάδας, στον χώρο της κεντροαριστεράς και στα χρόνια που έρχονται η μνήμη της θα παραμείνει ζωντανή».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή