Συνάντηση Θεοδωρικάκου με τους αστυνομικούς που έσωσαν βρέφος: «Αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο της ΕΛΑΣ»

Με τους δύο αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι έσωσαν με ΚΑΡΠΑ, βρέφος που έπαθε ανακοπή κατά τη μεταφορά του από την Κοκκινιά στο Νοσοκομείο Παίδων, συναντήθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

by Times Newsroom

Μετά τη συνάντηση αυτή έκανε ανάρτηση στα social media, τονίζοντας ότι «το αληθινό πρόσωπο της ΕΛΑΣ είναι ανθρωπιά, αλληλεγγύη, αποτελεσματικότητα».

Αναλυτικά, η ανάρτηση του κ. Θεοδωρικάκου:

«Σε αυτή τη συγκλονιστική υπόθεση δεν βρίσκω τα κατάλληλα λόγια για να περιγράψω αυτά που πραγματικά αισθάνομαι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο Δημόπουλο και τον Νίκο Φλέσσα, δύο άξια στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, δύο σπουδαίους ανθρώπους. Έσωσαν ένα βρέφος 35 ημερών. Μετέφεραν το μωράκι μέσα σε 8 λεπτά από την Κοκκινιά στο Παίδων. Και του έκαναν ΚΑΡΠΑ μέσα στο περιπολικό γιατί η καρδούλα του είχε σταματήσει! Πολλά συγχαρητήρια επίσης στους άνδρες των ομάδων ΔΙΑΣ και ΖΗΤΑ για την καθοριστική συμβολή τους. Αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας: ανθρωπιά, αλληλεγγύη, αποτελεσματικότητα. Σεβασμός, αγάπη και στήριξη στους αστυνομικούς μας που πολλές φορές υπερβαίνουν τον ίδιο τους τον εαυτό για τη ζωή των συνανθρώπων μας».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή