Συνάντηση του συνιδρυτή της Docandu με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Χρίστο Δήμα

by Times Newsroom

Συνάντηση με τον Χρίστο Δήμα, υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιο για θέματα Έρευνας και Τεχνολογίας, είχε το πρωί της Παρασκευής 18 Φεβρουαρίου, ο Δρ Γιάννης Γεωργόπουλος, συνιδρυτής και Chief Medical Officer της ελληνικής νεοφυούς επιχείρησης Docandu, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της ψηφιακής υγείας.

Ο Δρ Γεωργόπουλος ανέλυσε στον κ Δήμα τις δραστηριότητες της Docandu, μέσω της οποίας ο πολίτης και ασθενής έχει τη δυνατότητα, οποιαδήποτε στιγμή του 24ωρου και από την άνεση του σπιτιού ή οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη, να ελέγξει τα συμπτώματα που τον απασχολούν και κατευθείαν -εφόσον το επιθυμεί- να μιλήσει δωρεάν με ιατρό της Docandu, ώστε να λαμβάνει σωστή και επιστημονική καθοδήγηση, αποφεύγοντας τις λανθασμένες πρακτικές αναζήτησης στο διαδίκτυο.

Επιπλέον, ο Chief Medical Officer της νεοφυούς επιχείρησης, ανέπτυξε τις νέες καινοτόμες υπηρεσίες της, όπως είναι το Diabeat, η νέα ψηφιακή εφαρμογή για τον σακχαρώδη διαβήτη, η οποία βρίσκεται στη διάθεση του κοινού από τον Δεκέμβριο, αλλά και το Derma Care, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα και αφορά στην έγκαιρη διάγνωση δερματολογικών παθήσεων.

Από την πλευρά του, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστος Δήμας ανέδειξε τις ευκαιρίες τις οποίες θα έχει μία νεοφυής επιχείρηση όπως η Docandu, εάν ενταχθεί στο Elevate Greece, το οποίο έχει ως στόχο την χαρτογράφηση και υποστήριξη των νεοφυών επιχειρήσεων στην Ελλάδα, με τον Δρ Γεωργόπουλο να επισημαίνει ότι η εταιρεία βρίσκεται ήδη σε διαδικασία ένταξης στην πρωτοβουλία, αναγνωρίζοντας την αξία της στο ελληνικό οικοσύστημα.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com