Συνομιλία Κουλέμπα – Μπλίνκεν: Συμφώνησαν ότι πρέπει να γίνουν περισσότερα για να σταματήσει η ρωσική επιθετικότητα

Το μήνυμα του επικεφαλής της Ουκρανικής διπλωματίας

by Times Newsroom

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας Ντμίτρο Κουλέμπα ανακοίνωσε σήμερα ότι συνομίλησε με τον Αμερικανό ομόλογό του ‘Αντονι Μπλίνκεν και συζήτησαν την περαιτέρω αμερικανική υποστήριξη στην Ουκρανία.

«Συμφωνούμε και οι δύο ότι πρέπει να γίνουν περισσότερα για να σταματήσει η ρωσική επιθετικότητα και να λογοδοτήσει η Ρωσία για τα εγκλήματά της», γράφει ο επικεφαλής της ουκρανικής διπλωματίας σε ανάρτησή του στο Twitter, προσθέτοντας ότι είναι ευγνώμων για την αμερικανική υποστήριξη στην Ουκρανία.

Ουπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας Ντμίτρο Κουλέμπα ανακοίνωσε σήμερα ότι συνομίλησε με τον Αμερικανό ομόλογό του ‘Αντονι Μπλίνκεν και συζήτησαν την περαιτέρω αμερικανική υποστήριξη στην Ουκρανία.

«Συμφωνούμε και οι δύο ότι πρέπει να γίνουν περισσότερα για να σταματήσει η ρωσική επιθετικότητα και να λογοδοτήσει η Ρωσία για τα εγκλήματά της», γράφει ο επικεφαλής της ουκρανικής διπλωματίας σε ανάρτησή του στο Twitter, προσθέτοντας ότι είναι ευγνώμων για την αμερικανική υποστήριξη στην Ουκρανία.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή