ΣΥΡΙΖΑ για Μαρίνα Λαμπράκη – Πλάκα: Μία επιφανής και δυναμική γυναίκα

Η Μαρίνα Λαμπράκη-Πλάκα «φεύγει αφήνοντας σημαντικό έργο στο πεδίο του πολιτισμού» σημειώνει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

by Times Newsroom

Tο «σημαντικό έργο» που αφήνει η Μαρίνα Λαμπράκη-Πλάκα στον πολιτισμό υπογραμμιζει η ανακοίνωση του Τομέα Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κάνοντας λόγο για μία «επιφανής και δυναμική γυναίκα» που δεν είναι πλέον μαζί μας.

«Μια επιφανής και δυναμική γυναίκα η Μαρίνα Λαμπράκη-Πλάκα δεν είναι πια μαζί μας» αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και σημειώνει «ιστορικός τέχνης, Ομότιμη Καθηγήτρια της Ιστορίας της Τέχνης στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, αρχαιολόγος, αλλά και η μακροβιότερη Διευθύντρια της Εθνικής Πινακοθήκης με το πλούσιο συγγραφικό έργο, αποτελούν κάποιους μόνο από τους τίτλους στο πολύπλευρο και σύνθετο βιογραφικό της».

«Η διοργάνωση και η επιμέλεια σημαντικών εκθέσεων ξένων, όσο και Ελλήνων καλλιτεχνών έχουν συνδεθεί διαχρονικά με το όνομα της Μαρίνας Λαμπράκη-Πλάκα που φεύγει αφήνοντας σημαντικό έργο στο πεδίο του πολιτισμού» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή